Κανάλι νέων (RSS Feed) του άρθρουΤρέχον άρθρο

ΝΤ ΑΔΕΔΥ Κέρκυρας: Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση την Τετάρτη 20-02-2013 στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας στις 10 π.μ.

Εργαζόμενοι, Εργαζόμενες, Η συνεχιζόμενη πολιτική της σκληρής λιτότητας πλήττει βάναυσα το βιοτικό μας επίπεδο καιap120213 ισοπεδώνει κάθε προοπτική ανάκαμψης και καλυτέρευσης των συνθηκών διαβίωσής μας. Οι μεγάλες περικοπές στις συντάξεις, η σχεδιαζόμενη παραπέρα μείωση των επικουρικών συντάξεων και του εφάπαξ οδηγεί σε απόγνωση τους συνταξιούχους και όσους μελλοντικά θα βγουν στη σύνταξη.

Η αξιολόγηση που έχει ως στόχο τη χειραγώγηση των εργαζομένων και τη μείωση του μισθολογικού κόστους με τις απολύσεις και στερήσεις βαθμών, δημιουργεί κλίμα τρομοκρατίας και υποτέλειας στους χώρους των εργαζομένων.

Οι συγχωνεύσεις σχολικών μονάδων και πανεπιστημιακών τμημάτων, οι συμπτύξεις και καταργήσεις νοσηλευτικών ιδρυμάτων, οικονομικών και άλλων δημοσίων υπηρεσιών, στερούν από τους πολίτες βασικές δημόσιες, κοινωνικές υπηρεσίες με αποκλειστικό στόχο τη μείωση του κόστους των δημοσίων δαπανών σε βάρος του πολίτη και της κοινωνίας. Απόδειξη αποτελεί ο ΕΟΠΥΥ που υποχρηματοδοτείται και υπολειτουργεί με αποτέλεσμα οι ασθενείς να επιφορτίζονται με τα έξοδα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Εργαζόμενοι, Εργαζόμενες

Σας καλούμε σε έναν ανυποχώρητο αγώνα για να σταματήσει:

  • Η πολιτική των απολύσεων και των διαθεσιμοτήτων στο Δημόσιο Τομέα.
  • Η συνεχής υπονόμευση των Δημοσίων Υπηρεσιών και των Κοινωνικών Αγαθών.
  • Η δραματική μείωση των συντάξεων, η εξαέρωση των επικουρικών συντάξεων και του εφάπαξ.
  • Η συνεχής αφαίμαξη των εισοδημάτων.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, όλη την κερκυραϊκή κοινωνία, σε μαζική συμμετοχή στην απεργία στις 20 Φλεβάρη 2013 που κήρυξαν Α.Δ.Ε.Δ.Υ και Γ.Σ.Ε.Ε ενάντια στις πολιτικές της φτώχειας, της ανεργίας και της εξαθλίωσης και στην απεργιακή συγκέντρωση που θα γίνει την Τετάρτη 20 του Φλεβάρη 2013, στις 10 το πρωί στο εργατικό Κέντρο Κέρκυρας.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20.2.2013,

ΣΤΙΣ 10:00 ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

ap120213

Trackback URL



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *