MOBILITIES (KINHTIKOΤΗΤΕΣ) ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ERASMUS+ KA2

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS+ “HEALTHYLAND”

MOBILITIES (ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ)

2η  ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ: ΡΟΥΜΑΝΙΑ- ΚΡΑΙΟΒΑ

Τον Οκτώβριο 2017 από τις 25- 29/10/2017, πραγματοποιήθηκε στο νηπιαγωγείο GRADINITA CU P. P. “FLOAREA SOARELUI” συνάντηση των εταίρων του προγράμματος. Και οι 3  εκπαιδευτικοί του νηπιαγωγείου μας Σαμουτιάν Μαργαρίτα, Τάτσιου Στέλλα και Τσιργώτη Ελένη συμμετείχαν στη συνάντηση.

Οι νηπιαγωγοί είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για την πορεία του προγράμματος και να οργανώσουν σε κοινό άξονα τις δραστηριότητες που αφορούν στο θέμα αυτής της χρονιάς.

Παρακολούθησαν επίσης σεμινάριο σχετικό με τις μεθόδους, τις τεχνικές και τις στρατηγικές που χρησιμοποιούνται με στόχο την εμπλοκή των παιδιών στον αθλητισμό και την προώθηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Πραγματοποιήθηκε επίσης Συμπόσιο στο νηπιαγωγείο όπου συμμετείχαν οι εταίροι, αλλά και εκπρόσωποι σχολείων της Κραιόβα, καθώς επίσης και σχολικοί σύμβουλοι της ευρύτερης περιοχής.

Ακόμη υλοποιήθηκε εργαστήριο με σκοπό να ενημερωθούν οι εταίροι για το SWOT analysis λαμβάνοντας υπόψη τη θέση των σπορ στα αναλυτικά εκπαιδευτικά προγράμματα των χωρών που συμμετέχουν.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής μας ξεναγηθήκαμε στα αξιοθέατα της πόλης, πήραμε μια γεύση από τον παλμό της και βέβαια δοκιμάσαμε  παραδοσιακά φαγητά και γλυκά!