16-29/3/2021: Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

χρόνια πολλά και καλή Σαρακοστή. Από την Τρίτη, 16-03-2021, έως την Δευτέρα, 29/03/2021, τα σχολεία θα είναι κλειστά. Το ημερήσιο πρόγραμμα θα διεξάγεται με σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση μέσα από την πλατφόρμα Webex Meetings όπως και σε κάθε προηγούμενη αναστολή λειτουργίας των σχολείων.

Για τα τμήματα 1 και 2, δεν προκύπτει καμία αλλαγή, όσον αφορά τις ψηφιακές τάξεις των υπεύθυνων εκπαιδευτικών.
Για τα τμήματα 3 και 4, οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί των τμημάτων θα σας στείλουν τους συνδέσμους Webex στο email σας, καθώς προέκυψαν αλλαγές στην ανακατανομή των τμημάτων. Κάθε μαθητής θα πρέπει να μπαίνει στην ψηφιακή τάξη, πατώντας πάνω στον ανάλογο σύνδεσμο και γράφοντας όνομα και επίθετο (προσοχή: του μαθητή, όχι γονέα).

Η κοινοποίηση των συνδέσμων σε τρίτα άτομα, η ηχογράφηση, η βιντεοσκόπηση και η κοινοποίηση στο διαδίκτυο των μαθημάτων είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ και επισύρει αστικές, ποινικές και διοικητικές κυρώσεις.

Για την πρόσβαση στην πλατφόρμα οι μαθητές/τριες μπορούν να χρησιμοποιούν οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή (ηλεκτρονικό υπολογιστή, τάμπλετ, κινητό τηλέφωνο), που έχει σύνδεση στο διαδίκτυο. Παρέχεται επίσης η δυνατότητα σύνδεσης στο μάθημα με κλήση από σταθερό τηλέφωνο με αστική χρέωση.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, το e-mail τόσο του σχολείου, όσο και των υπεύθυνων εκπαιδευτικών των τμημάτων είναι στη διάθεση σας.

Η Διευθύντρια
Σοφία Ψαρρά