ΑΓΙΑΣΜΟΣ 2021-22

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΧ. ΕΤΟΥΣ 2021- 22

Τη Δευτέρα 13-09-2021 και ώρα 10:00 θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος Αγιασμός στον αύλειο χώρο του νηπιαγωγείου μας τηρώντας τα αναγκαία  μέτρα πρόληψης διασποράς του ιού COVID-19, σύμφωνα με την εγκύκλιο του υπουργείου και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Οι μαθητές (νήπια – προνήπια ) θα προσέλθουν στην πίσω αυλή του Δημοτικού σχολείου,  στο χώρο του γηπέδου, συνοδευόμενοι ΑΥΣΤΗΡΑ από ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κηδεμόνα και χωρίς παρουσία άλλων παιδιών εκτός των φοιτούντων. Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΕΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ.

Όσον αφορά τον αυτοδιαγνωστικό έλεγχο self test ακολουθείτε τις οδηγίες που έχετε λάβει.

Κατά τη διάρκεια του Αγιασμού οι μαθητές με τους κηδεμόνες θα είναι χωρισμένοι ανά τμήμα σε απόσταση, σύμφωνα με τις ονομαστικές καταστάσεις που θα βρίσκονται αναρτημένες  στο χώρο του γηπέδου.

Επίσης θα δοθούν οδηγίες για θέματα που αφορούν την εφαρμογή του ωρολογίου προγράμματος και τη γενικότερη λειτουργία του σχολείου.

Μαθητές και γονείς μετά τη λήξη του Αγιασμού και τη λήψη οδηγιών ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ άμεσα από το χώρο του σχολείου.

Καλή και Δημιουργική Σχολική Χρονιά!!!

Σύλλογος Διδασκόντων Νηπιαγωγείου Ποταμού

Καλή και Δημιουργική Σχολική Χρονιά!!!

Αγαπητοί γονείς, ευχόμαστε ολόψυχα να έχουμε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Από σήμερα ,Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου ως και την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου οι μαθητές όλων των βαθμίδων θα προμηθεύονται έξι (6) δωρεάν αυτοδιαγνωστικά (self) τεστ από τα φαρμακεία, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες ελέγχου των τριών επόμενων εβδομάδων (13-3/10), δηλαδή ολόκληρου του Σεπτεμβρίου, και να προσέρχονται στο σχολείο σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών.

Υπενθυμίζεται ότι:

το self-test θα πραγματοποιείται δύο φορές την εβδομάδα, Τρίτη και Παρασκευή, έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση στο σχολείο. Ειδικότερα, την πρώτη εβδομάδα του διδακτικού έτους, το τεστ πρέπει να πραγματοποιηθεί έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση στο σχολείο τη Δευτέρα 13/9.

Ο προσυμπτωματικός διαγνωστικός έλεγχος για τον νέο κορωνοϊό μέσω αυτοδιαγνωστικής δοκιμασίας (self-test) είναι υποχρεωτικός για τους μαθητές και τις μαθήτριες.

Ο αγιασμός θα πραγματοποιηθεί Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 στον αύλειο χώρο του σχολείου μας.

Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει εκ νέου ενημέρωση για την ώρα του Αγιασμού, τη διαδικασία προσέλευσης , τη λειτουργία του ολοήμερου κλπ.

 

Με εκτίμηση

Η Διευθύντρια