Σ.Α.Ε.Κ. Ζίτσας (Πρώην Ι.Ε.Κ.) – Ειδικότητες Παράλληλου Μηχανογραφικού και άλλες ευκαιρίες εκπαίδευσης

Ενόψει της επικείμενης συμπλήρωσης του Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου (ΠΜΔ) από τους απόφοιτους, σας ενημερώνουμε ότι οι Ειδικότητες που προσφέρονται από τη Δημόσια Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (Σ.Α.Ε.Κ.) Ζίτσας, με έδρα στην Ελεούσα Ιωαννίνων είναι οι ακόλουθες:

1. Βοηθός Εργοθεραπείας

2. Στέλεχος Ασφαλείας, Προσώπων και Υποδομών

3. Βοηθός Παιδαγωγών Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας

4. Τεχνικός Εσωτερικών Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων

5. Εκπαιδευτής Γυμναστικής με Βάρη

6. Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης

7. Διαχειριστής Γεωργοκτηνοτροφικών Εκμεταλλεύσεων

8. Τεχνικός Κηποτεχνικών Εφαρμογών και Έργων Πρασίνου

9. Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας

Όλες οι ως άνω Ειδικότητες έχουν προταθεί από τη Σ.Α.Ε.Κ. Ζίτσας προς το ΥΠΑΙΘΑ (και έχουν λάβει τη σχετική από αυτό έγκριση) έπειτα από διερεύνηση της τοπικής αγοράς εργασίας και με συνεργασίες με ΟΤΑ (Δήμος Ζίτσας, Περιφέρεια Ηπείρου), βιομηχανίες της περιοχής (ΠΙΝΔΟΣ, ΔΩΔΩΝΗ, ΒΙΚΟΣ κ.ά.), Συλλόγους, Σωματεία, Επιμελητήρια κ.ά και παρέχουν εξαιρετικές ευκαιρίες απασχόλησης και αυτοαπασχόλησης στους αποφοίτους τους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί κανείς να συμβουλευτεί το σχετικό ΦΕΚ, καθώς και το ακόλουθο link της επίσημης ιστοσελίδας του Σ.Α.Ε.Κ. Ζίτσας για πρόσβαση σε οδηγούς σπουδών, επαγγελματικές προοπτικές αποφοίτων κ.ά.:
https://blogs.sch.gr/gsaekzits/2024/06/13/eidikotites-paralliloy-michanografikoy-deltioy/

Στη Σ.Α.Ε.Κ. Ζίτσας η φοίτηση είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν τις ειδικότητες όλων των Σ.Α.Ε.Κ. για τη νέα χρονιά μπορείτε να δείτε το σχετικό ΦΕΚ που ακολουθεί.



Λήψη αρχείου