Αρχείο μηνός Ιούλιος 2023

Θερμά Συγχαρητήρια στις μαθήτριες και τους μαθητές μας για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ 1Με αφορμή τη σημερινή ανακοίνωση από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού   των αποτελεσμάτων εισαγωγής:  Α) υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ – ΕΠΑΛ έτους 2023 στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση,   Β) υποψηφίων με σοβαρές παθήσεις, έτους 2023 στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και Γ) υποψηφίων έτους 2023 στα Δημόσια ΙΕΚ, μέσω του παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου,

η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων ολόψυχα συγχαίρουμε τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας που εισήχθησαν στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και είδαν έτσι τις προσπάθειες και τους κόπους τους να δικαιώνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ευχόμαστε σε όλους και όλες υγεία, δύναμη και να απολαύσουν στο έπακρο το νέο συναρπαστικό και όμορφο ταξίδι στη γνώση, το οποίο ας αποτελέσει την αρχή για μια ξεχωριστή πορεία με συνεχή πρόοδο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Πρότυπο Γενικό Λύκειο Ζωσιμαίας Σχολής Ιωαννίνων, τηρώντας την παράδοση, για μία ακόμα χρονιά, κρατά τα σκήπτρα στις επιτυχίες ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ και αυτό μας τιμά, μας χαροποιεί και μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους!!!

Στις αγαπητές μαθήτριες και τους αγαπητούς μαθητές μας, στις νέες φοιτήτριες και τους νέους φοιτητές, θέλουμε από καρδιάς να ευχηθούμε οι σπουδές τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση να είναι πλούσιες σε εμπειρίες και προκλήσεις και στη διάρκειά τους να αποκτήσουν την παρακαταθήκη των επιστημονικών και επαγγελματικών εφοδίων, που θα τους βοηθήσουν να επιτύχουν τους στόχους τους και να εκπληρώσουν τα όνειρά τους.

ΜΠΡΑΒΟ, παιδιά!!!

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και ΚΑΛΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ!!!

Εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων

Η Διευθύντρια

Καλλιόπη Μπεκιάρη

 

Ηλεκτρονική υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου

Α. Ηλεκτρονική υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου ΓΕΛ/ΕΠΑΛ (Μ.Δ) 2023

Β. Ηλεκτρονική υποβολή Παράλληλου Μηχανογραφικού (Π.Μ.Δ) 2023

Aπό την Παρασκευή 7-7-2023 μέχρι και την Δευτέρα 17-7-2023 και ώρα 24:00, όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν το μηχανογραφικό τους δελτίο στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://michanografiko.it.minedu.gov.gr χρησιμοποιώντας τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας τους (password) που έχουν ήδη αποκτήσει ή που θα αποκτήσουν αυτές τις ημέρες (όσοι υποψήφιοι δεν πρόλαβαν να αποκτήσουν ή έχασαν το password) και επιλέγοντας «ΥΠΟΒΟΛΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ (Μ.Δ.) ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ». Αρχικά θα μπορούν να μελετήσουν και να επεξεργαστούν το ΜΔ και να κάνουν προσωρινές προτιμήσεις (Προσωρινή Αποθήκευση Μηχανογραφικού) και στην συνέχεια να προχωρήσουν στην τελική υποβολή του μηχανογραφικού τους δελτίου (Υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου). Επισημαίνεται ότι η προθεσμία υποβολής ΜΔ είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευση της, κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το ΜΔ. Στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση https://michanografiko.it.minedu.gov.gr, όσοι υποψήφιοι δικαιούνται και επιθυμούν, μπορούν να υποβάλουν και το Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο για τα δημόσια ΙΕΚ.

Για την υποστήριξη της υποβολής του Μ.Δ., όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ανεξάρτητα από την προγραμματισμένη εφημερία κάθε Πέμπτη) θα λειτουργήσουν επιπλέον την Τετάρτη 12-7-2023 και την Δευτέρα 17-7-2023.



Λήψη αρχείου