ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ 2020

Αγαπημένα μας παιδιά της θεατρικής ομάδας,

Κάθε Απρίλη ετοιμαζόμασταν για την παράστασή μας. Η αλήθεια είναι ότι τα κοινωνικά δίκτυα μας θυμίζουν εκείνες τις στιγμές που ένα ταξίδι έφτανε στο τέλος του και χωρίς πολύ σκέψη μοιραζόμαστε ξανά και ξανά εκείνες τις αναμνήσεις. Όμως τελικά αυτό που όλοι θυμόμαστε είναι η πορεία της θεατρικής μας ομάδας, που μας οδήγησε σε εκείνη την τελική παράσταση!  Είναι αυτό που μόνο εμείς γνωρίζουμε, είναι αυτό που μόνο εμείς ζήσαμε, είναι το δικό μας μυστικό είναι το δικό μας ταξίδι.

Το έργο μας αυτή τη φορά είναι του Μολιέρου: ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΑΣΘΕΝΗΣ.  Όχι δεν ξεχάσαμε το άρθρο, αλλά τα απαλείψαμε καθώς η πρωταγωνίστρια μας είναι κορίτσι. Το διασκευάσαμε κιόλας, όπου χρειαζόταν, με απόλυτο σεβασμό βέβαια στο Μολιέρο.  Πρόβες, χορός, βελτίωση μέσα από αυτοκριτική και ξανά πρόβες, συνεργασίες με φορείς,  συναισθήματα, σχεδιασμός των σκηνικών, αφίσες, προσκλήσεις, προγράμματα, φαγητά, γλυκά, συνεργασία, αλληλεγγύη  και τόσα άλλα ήρθαν να χτίσουν την παράστασή μας.

Φέτος τα πράγματα εξελίχθηκαν έτσι που δεν μας επέτρεψαν να ζήσουμε αυτήν την εβδομάδα του Απριλίου την άφιξή μας στη δική μας Ιθάκη. Όμως σε καμία περίπτωση δεν μας στέρησαν τις στιγμές της υπέροχης διαδρομής μας. Ίσως φέτος να μην απολαύσουμε το χειροκρότημα του κοινού, όμως οι αναμνήσεις από τη φετινή παράσταση μπορεί να είναι πιο έντονες και πιο βαθιά χαραγμένες μέσα σε όλους μας, γιατί θα είναι οι δικές μας μυστικές αναμνήσεις!

Είμαστε μια σχολική ομάδα που κάθε χρόνο εσείς οι μαθητές μας και οι μαθήτριες μας  την κάνετε μοναδική.

Είμαστε σίγουρες και η κα Μανώλη και εγώ ότι κάτι σπουδαίο θα καταφέρουμε να κρατήσουμε από αυτήν την περιπέτεια , κάτι πολύ δικό μας που θα μας δένει για πάντα .

Έχετε όλη μας την αγάπη!                           Ραυτοπούλου Ελένη

 

Προσέχετε τον εαυτό σας και σύντομα θα ξανασυναντηθούμε.

Ευχαριστούμε τον Κωνσταντίνο που έφτιαξε την αφίσα μας με χιούμορ και αισιοδοξία.