Καλωσόρισμα μαθητών

Καλωσορίζουμε τους μαθητές της Α τάξης στην πρώτη τους χρονιά σε μια βαθμίδα που θα είναι πολύ καθοριστική για τις αποφάσεις της ζωής τους,  μια βαθμίδα που επειδή είναι η τελευταία είναι και πολύ σημαντική!

Καλοδεχόμαστε ξανά τους αγαπημένους μας μαθητές της β τάξης, καθώς και όσους μαθητές ήρθαν στο σχολείο μας φέτος με μετεγγραφή.

Τέλος, παιδιά μας της Γ τάξης, κλείνει φέτος για εσάς μια γόνιμη τριετία.  Βρίσκεστε σε μια χρονιά εφαλτήριο για το Πανεπιστήμιο αλλά και την περαιτέρω ζωή σας. Πρέπει να προσδιορίσετε τους στόχους σας για τη ζωή με μεγάλη σοβαρότητα και εμείς θα είμαστε εκεί για να σας στηρίξουμε αρωγοί και συνοδοιπόροι.

Αγαπημένοι μας μαθητές, το σχολείο είναι εδώ για να δημιουργεί πρότυπα και ευκαιρίες.  Κάθε επιτυχία είναι εφαλτήριο για μια νέα επιτυχία ενώ κάθε αποτυχία είναι ευκαιρία για να διορθωθούν τα λάθη και να γίνουμε καλύτεροι. Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας και εγώ θα είμαστε εδώ σύμβουλοι και συμπαραστάτες σε ό,τι χρειαστείτε. Εσείς είσαστε οι πρώτοι που πρέπει να διαφυλάξετε τα όνειρα σας και τους στόχους σας και να συνεργαστείτε μαζί μας για μια πολύ καλή λειτουργία του σχολείου.  Αυτό και περιμένουμε να πράξετε.

Μέσα στις προσδοκίες μας είναι να γίνει το σχολείο μας ένα σύγχρονο σχολείο, που θα προσφέρει στους μαθητές μας εκτός από υψηλό επίπεδο γνώσεων, ηθική καλλιέργεια, αλλά και την ευκαιρία να αξιοποιήσουν τις δεξιότητες τους και τα ταλέντα τους.  Ας ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας για να φτιάξουμε ένα σχολείο σαν αυτό που ονειρευόμαστε με ξεχωριστό παιδαγωγικό ίχνος με τη συνεργασία όλης της σχολικής κοινότητας και των φορέων, ώστε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Καλή χρονιά και καλή πρόοδο!!!!!