Εξ αποστάσεως εκπαίδευση μαθητριών – μαθητών

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Η ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση του σχολείου μας έχει ήδη αρχίσει.

Τα παιδιά όλων των τάξεων μπορούν να μπαίνουν στο e class με το λογαριασμό του ΠΣΔ που έφτιαξαν (username, password), να κάνουν εγγραφή στο μάθημα της τάξης και του τμήματος (αναφέρεται και το όνομα του εκπαιδευτικού) και να απαντούν στον προσωπικό τους χρόνο τις εργασίες που τους έχει βάλει ο εκπαιδευτικός.  Ακριβώς το ίδιο να κάνουν και στο e-me.edu.gr για το μάθημα των Αγγλικών.

Αποστολή των εργασιών θα γίνεται όπως έχει ορίσει ο κάθε εκπαιδευτικός (π.χ. με προσωπικό μέιλ, με αποστολή στο σχολείο, με ανέβασμα στο e class ή όποιον άλλο θεωρεί σωστό ο εκπαιδευτικός).

Διόρθωση των εργασιών θα γίνεται επίσης όπως έχει ορίσει ο κάθε εκπαιδευτικός (π.χ. με ανάρτηση όλων των απαντήσεων από τον ίδιο, με ατομική διόρθωση, με διόρθωση και επίλυση αποριών στο σύγχρονο μάθημα (τηλεκπαίδευση) όταν αυτό θα γίνεται.

Για κάθε αλλαγή θα ενημερώνεστε με μήνυμα από το σχολείο.

Επειδή το ΥΠΑΙΘ προχωρά σε αναβάθμιση της πλατφόρμας και λόγω των νέων εγγραφών η πλατφόρμα μπορεί να μην λειτουργεί προσωρινά.  Για το λόγο αυτό προσπαθήστε την είσοδό σας σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Καλή αρχή και καλά μαθήματα!!!! Υγεία.