Συγχαρητήρια στο δραστήριο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας για τη διοργάνωση της τελετής αποφοίτησης της Γ τάξης του σχολείου μας.

Η άψογη εκδήλωση ξεκίνησε με το αποχαιρετιστήριο δώρο που παρέδωσαν στην εκπαιδευτικό κα Κωστομοίρη που συνταξιοδοτήθηκε.

Στη συνέχεια μαθητές και μαθήτριες της Β και Γ τάξης τραγούδησαν υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευτικού κου Γοριδάρη.

Η πρόεδρος του 15μελούς συμβουλίου των μαθητών Λώλου Ηλιάνα αποχαιρέτησε το σχολείο και τους εκπαιδευτικούς.

Κατόπιν οι μαθητές παρέλαβαν τα αναμνηστικά δώρα τους, τα καπέλα, τα λευκώματα και τις μπλούζες τους.

Επίσης, έβγαλαν πλήθος αναμνηστικές φωτογραφίες στο ειδικό εκτυπωτικό μηχάνημα που είχε νοικιάσει

ο «Καλός μας Σύλλογος».

Η εκδήλωση στο χώρο του σχολείου έκλεισε με ατομικά κεράσματα και αναψυκτικά με όλα τα μέτρα ασφαλείας.  Οι γονείς και οι κηδεμόνες των παιδιών που κλήθηκαν αποχώρησαν πολύ χαρούμενοι.  Οι καθηγητές και οι καθηγήτριες επίσης.  Ήταν μια αξέχαστη για όλους βραδιά που έγινε στον εξαιρετικό χώρο της αυλής μας με την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας.

Η βραδιά συνεχίστηκε στον εξαιρετικό χώρο του Lounge Island για παιδιά και εκπαιδευτικούς.  Η ευγενική αυτή  προσφορά γίνεται κάθε χρόνο από τον απόφοιτο του σχολείου μας κο Πανά.

Ο σύλλογος διδασκόντων, ο Υποδιευθυντής και η Διευθύντρια ευχαριστούν θερμά το Συμβούλιο του ΣΓΚ και ειδικά την πρόεδρο κα Κατσουράκη-Γιαννακοπούλου Στέλλα για τη στήριξή τους σε όλες τις δράσεις του σχολείου.

Στα παιδιά μας ευχόμαστε Καλά Αποτελέσματα, Καλή επιτυχία στη ζωή τους, Υγεία και Δημιουργικότητα.