Το “Lake Radio” έγινε διάσημο!

Το διαδικτυακό ραδιόφωνο του σχολείου μας, το “Lake Radio”, απέκτησε αναγνωρισιμότητα! Η δημοσιογράφος κ. Ιφιγένεια Βιρβιδάκη, με ένα καταπληκτικό αφιέρωμα στην εφημερίδα “Τα Νέα”, ανέφερε το ραδιόφωνο του σχολείου μας, έκανε λόγο για την καταπληκτική ομάδα των μαθητών μας που ασχολούνται μ’ αυτό, πήρε συνέντευξη απ’ όλους και μας έκανε υπερήφανους!

Για τον Λογοτεχνικό Όμιλο, τους υπεύθυνους καθηγητές Δρα Δημήτριο Γκίκα και Δρα Παναγιώτη Βούζη, αλλά και τους μαθητές μας, η αναφορά στην εφημερίδα “Τα Νέα” αποτελεί αναγνώριση της προσπάθειας και της δουλειάς όλων!

Το διαδικτυακό ραδιόφωνο του σχολείου, μια πρωτοβουλία του εκπαιδευτικού Δημήτρη Γκίκα, διαθέτει εξαιρετικά σημαντικούς παιδαγωγικούς στόχους, αναπτύσσει πολλές δεξιότητες των μαθητών (γλωσσικές, κοινωνικές, πολιτικές) και τους βοηθά να αποκτήσουν εφόδια χρήσιμα για το παρόν και για το μέλλον!

Συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς και στους μαθητές μας!

Εφημερίδα 1

Εφημερίδα 2

Πρωταθλήτρια Πόλο για δεύτερη συνεχή χρονιά η ομάδα μας!

Το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Πόλο κατέκτησαν για μία ακόμη χρονιά οι μαθητές του σχολείου μας!

ΠΟΛΟ ΤΕΛΙΚΟΣ 3

Η ομάδα μας κέρδισε στον ημιτελικό την Κέρκυρα και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό, στον οποίο αντιμετώπισε τη σχολική ομάδα των Χανίων.

ΠΟΛΟ ΤΕΛΙΚΟΣ 2

Το παιχνίδι ήταν δύσκολο, αλλά η ομάδα του ΓΕΛ Βουλιαγμένης, με θέληση και αποφασιστικότητα, πήρε τη νίκη!

ΠΟΛΟ ΤΕΛΙΚΟΣ 1

Η Πρωταθλήτρια Ομάδα Υδατοσφαίρισης για τη σχολική χρονιά 2023 – 2024:
1) Γιαννόπουλος Τάσος
2) Αλευράς Νίκος
3) Καστρινάκης Αθανάσιος
4) Μπέλεσης Κωνσταντίνος
5) Δαμδημόπουλος Πάνος
6) Στεφανόπουλος Έκτορας
7) Καραγιάννης Στάθης
8)Λεβαντής Κυριάκος
9) Κατσικάρης Μάριος
10) Μήλεσης Στάθης
11) Δρίτσας Βασίλης
12) Μανούσος Δημήτρης
13) Γεωργακακης Γιάννης
14) Γιαννάτος Σπύρος
15) Γερακιός Γιάννης
16) Χατζης Δημητρης
17) Γιαννατος Νικος
18) Γαρουφαλης Απόστολος

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά! Πολλά μπράβο και στον προπονητή της ομάδας κ. Αντώνη Δήμου και στον κ. Αλέξανδρο Βαρούχα που φρόντισε για όλα τα διαδικαστικά και συνόδεψε τα παιδιά σε όλες τις μάχες τους!

Και του χρόνου με επιτυχίες και νίκες!

Το ΓΕΛ Βουλιαγμένης πάει… θέατρο!

Την εκπληκτική παράσταση “Βίρα τις άγκυρες” των γνωστών θεατρικών συγγραφέων Ρέππα – Παπαθανασίου παρακολούθησε η Λογοτεχνική και Θεατρική ομάδα του σχολείου μας!

Η παράσταση, που ξεπέρασε τις 3 ώρες, υπήρξε μια εκτενής αναφορά στη διαδρομή του θεατρικού είδους της επιθεώρησης, ενώ συνάμα το έργο διαπέρασε σημαντικές ιστορικές στιγμές της νεώτερης ιστορίας της χώρας μας.

Για το σχολείο μας, η συγκεκριμένη παράσταση διαθέτει μια πολύ ξεχωριστή συμμετοχή: τη γνωστή ηθοποιό Νικολέττα Βλαβιανού, η οποία φέτος συντονίζει τη θεατρική ομάδα του σχολείου μας. Η κα Βλαβιανού μας υποδέχτηκε με ενθουσιασμό και φωτογραφήθηκε μαζί με τους μαθητές μας, μετά το τέλος της παράστασης!

Τους μαθητές συνόδευσαν οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί της Λογοτεχνικής ομάδας του σχολείου μας, Δρ Δημήτριος Γκίκας και Δρ Παναγιώτης Βούζης.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της παράστασης και, ιδιαίτερα, στην κα Βλαβιανού, η οποία μας συνεπήρε με την εξαιρετική ερμηνεία της!

ΒΙΡΑ ΤΙΣ ΑΓΚΥΡΕΣ 2

Διάκριση για τον Όμιλο ΓΡΙΦΩΝ και ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ του ΓΕΛ Βουλιαγμένης!

Όπως κάθε χρόνο, ο Όμιλος Γρίφων και Μαθηματικών του σχολείου μας συμμετείχε στον 6ο Διαγωνισμό Γρίφων, Μαθηματικών και Λογικής που διοργανώθηκε από τα Εκπαιδεύτρια Αναγέννησης, το Σάββατο 13/4.2024.

ΓΡΙΦΟΙ 1

Και οι 4 ομάδες μας αγωνίστηκαν με κέφι και έφεραν εξαιρετικά αποτελέσματα.

ΓΡΙΦΟΙ 2

Ιδιαίτερη διάκριση πέτυχε η ομάδα Λ14, αποτελούμενη από την μαθήτρια Νικήτα Ανθή και τους μαθητές Σάββα Αντώνη και Ρενίλντο Μουτσομπέγκα που προκρίθηκε στους ημιτελικούς!

ΓΡΙΦΟΙ 3

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που τίμησαν το σχολείο μας και τον Όμιλο Γρίφων και Μαθηματικών!

ΓΡΙΦΟΙ 4

Ευχαριστούμε τις εκπαιδευτικούς κα Κωσταρίδου και κα Κατσάμπα που προετοίμασαν τις ομάδες όλη τη χρονιά. Ευχαριστούμε θερμά και την κα Κασκαντάμη για την ευγενική της χορηγία.

Επεράσαμε όμορφα… στην εκδρομή στην Πάτρα!

Με υπέροχες αναμνήσεις επέστρεψαν οι μαθητές της Ά και Β΄ Λυκείου του Σχολείου μας από την πολυήμερη εκδρομή στην Πάτρα! Μαζί με τους συνοδούς καθηγητές επισκέφτηκαν σημαντικούς ιστορικούς χώρους, διασκέδασαν, ψυχαγωγήθηκαν και, εν τέλει, πέρασαν καταπληκτικά! Τους μαθητές συνόδευαν ο Υποδιευθυντής κ. Κ. Τσινταβής, ο κ. Α. Δήμου, η κ. Μ. Κατσάμπα, ο κ. Α. Καράμπελας, η κ. Μ. Κιτριλάκη και ο κ. Ν. Χριστοδούλου.

MVIMG 20240402 130818

Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές μας επισκέφτηκαν την Αγία Λαύρα και το Μέγα Σπήλαιο…

MVIMG 20240401 124854

… βίωσαν το αρχαίο πνεύμα αθάνατο, στην Αρχαία Ολυμπία…

MVIMG 20240402 122019

… απότισαν φόρο τιμής στο Μνημείο των Καλαβρύτων…

MVIMG 20240401 133641

… και επέστρεψαν όλοι γεμάτοι ενέργεια και διάθεση!

Και του χρόνου!

Το ΓΕΛ Βουλιαγμένης πάει… τελικούς!

Στην τελική φάση του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος, για δεύτερη συνεχή χρονιά, προκρίθηκε η ομάδα Υδατοσφαίρισης του Σχολείου μας! Επικράτησε στον 5ο αγώνα, που διεξήχθη στην Πάτρα, επί της 1ης μικτής ομάδας Αχαΐας. Η ομάδα μας θα μεταβεί γαι την τελική φάση του Πρωταθλήματος στο Ναύπλιο, στις 22-23 Απριλίου.

Πολλά Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά και στους καθηγητές τους, κ. Αντώνη Δήμου και κ. Αλέξανδρο Βαρούχα!

ΠΟΛΟ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

Παρουσίαση του “Business Plan” της Εικονικής Επιχείρησης του ΓΕΛ Βουλιαγμένης!

Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, ο Όμιλος Επιχειρηματικότητας του Σχολείου μας υπέβαλλε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του οργανισμού Junior Achievement Greece το επιχειρηματικό σχέδιο (business plan) της Εικονικής μας Επιχείρησης InNeed. H InNeed είναι μια εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που αποσκοπεί στην υποστήριξη ατόμων με αναπηρία και ηλικιωμένων, προσφέροντας γρήγορη εύρεση συνοδών για διάφορες κοινωνικές δραστηριότητες. Όραμά μας είναι ένας κόσμος χωρίς κοινωνικούς αποκλεισμούς γι’ αυτούς τους ανθρώπους.

Παρακάτω μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο πλήρες επιχειρηματικό μας σχέδιο!



Λήψη αρχείου

Στην τελική φάση του Μαθητικού Διαγωνισμού Οικονομικών το ΓΕΛ Βουλιαγμένης!

Στην τελική φάση του 5ου Μαθητικού Διαγωνισμού Οικονομικών “Ερμής” προκρίθηκε ο μαθητής μας Αλέξιος Σφακιανάκης!
Στο διαγωνισμό συμμετείχαν αρχικά 8 μαθητές.

Συγχαρητήρια στο μαθητή μας και καλή επιτυχία στην τελική φάση του διαγωνισμού!

Πρόσκληση για Ομιλία σχετική με την παραβατικότητα των εφήβων

Σημαντική Ομιλία με θέμα την παραβατικότητα των εφήβων θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο 13/4/2024 στις 18:00, στο 2ο Γυμνάσιο Βούλας.

Η ομιλία αφορά τόσο τους εκπαιδευτικούς, όσο και τους γονείς των μαθητών.

Επισυνάπτεται η σχετική πρόσκληση.



Λήψη αρχείου

Μαθητές του Λυκείου μας προκρίθηκαν στον επόμενο γύρο της Οικονομικής Ολυμπιάδας!

Από τις 19/3 εως και 27/3 πραγματοποιήθηκε η 5 η Οικονομική Ολυμπιάδα, στην οποία συμμετείχε και το σχολείο μας, με 17 μαθητές. Οι 7 εξ αυτών πέτυχαν την πρόκρισή τους στον Περιφερειακό γύρο που θα διεξαχθεί το προσεχές διάστημα.

Την πρόκριση εξασφάλισαν οι εξής μαθητές:
Καραγιάννη Παναγιώτα
Καρής Χρήστος
Καρούζος Εμμανουήλ
Καρούζου Μαρία
Νικήτα Ανθή
Πατατιμίδη Φοίβη
Χρυσοβιτσάνος Γιάννης

Συγχαρητήρια στα παιδιά μας και στην καθηγήτρια Οικονομικών του Σχολείου μας, κ. Ε. Ραυτοπούλου, η οποία τους προετοίμασε!