Το ερωτηματολόγιο αφορά τη διαμόρφωση προτάσεων για νέες ειδικότητες στο νεοσυσταθέν Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ.) Πυλαίας Χορτιάτη (Ισμήνης 4 Πυλαία, στο τέρμα του αστικού 11, κτίριο 1ου Γυμνασίου Πυλαίας, τηλ.: 2310313595, εμαιλ: grammateia@iek-pylaias.thess.sch.gr, Ιστολόγιο: https://blogs.sch.gr/iekpylaias)

 

Για  τις πρώτες απαντήσεις πατήστε τον ακόλουθο σύνδεσμο για να ανοίξει το αρχείο PDF με τα γραφήματα των κλειστών απαντήσεων για κάθε ειδικότητα καθώς και οι προτάσεις από τις δύο ανοιχτές ερωτήσεις.

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

 

Εάν θέλετε να απαντήσετε στο ερωτηματολόγιο (το οποίο συνεχίζεται) πατήστε τον ακόλουθο σύνδεσμο

 http://goo.gl/forms/BhZxf0RhZG 

ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ

Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου είναι πολύ απλή και μπορούν να το συμπληρώσουν όλοι. Αρκεί να απαντηθεί σωστά η πρώτη ερώτηση εάν δηλαδή σας αφορά προσωπικά η κατάρτιση ή εάν οι απαντήσεις σας αφορούν άλλο πρόσωπο. Στο τέλος πατάτε το κουμπί “Submit” και έχετε τελειώσει. Μπορείτε να δείτε και τα αποτελέσματα σε συνοπτικά γραφικά πατώντας στο τέλος πάνω στην ένδειξη: «See previous responses».

Παρακαλούμε προωθήστε το σε άτομα που νομίζετε ότι μπορούν να έχουν άποψη για το αντικείμενο του ερωτηματολογίου είτε ενδιαφέρονται προσωπικά για κατάρτιση είτε όχι.