Γυμνάσιο Αγριάς

Παρουσίαση δράσεων Περιβαλλοντικής ομάδας 2011 – 2012

Συγγραφέας: Γυμνάσιο Αγριάς Ν.Μαγνησίας στις 27 Μαΐου 2012

Την τελευταία ημέρα των μαθημάτων για το σχολικό έτος 2011 – 2012 η περιβαλλοντική ομάδα του σχολείου προετοίμασε και διοργάνωσε μια εκδήλωση για να παρουσιάσει τις δράσεις της κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς. Παρουσιάστηκαν βίντεο από τις δύο εκδρομές στο ΚΠΕ Ανατολικού Ολύμπου και ΚΠΕ Στυλίδας καθώς και μέρος της συνέντευξης που πήραν μαθητές της ομάδας από τα μέλη του Συλλόγου ερασιτεχνών αλιέων Αγριάς. Τέλος, παρουσιάστηκαν και τα αποτελέσματα μιας έρευνας που έγινε στην παραλία της Αγριάς η οποία αποτυπώνει τις απόψεις των κατοίκων αλλά και των περαστικών για τη παράκτια ζώνη, το θαλάσσιο περιβάλλον του Παγασητικού, αλλά και το  περιβάλλον γενικότερα. Στους παρακάτω συνδέσμους μπορούμε να δούμε ένα βίντεο με ποιήματα και στίχους για τη θάλασσα, την συνέντευξη των ερασιτεχνων αλιέων και τις απαντήσεις, στατιστικά παρουσιασμένες με γραφήματα στις ερωτήσεις του ερωτηματολογίου.

1. Ποιήματα για τη θάλασσα

2. Συνέντευξη με ερασιτέχνες αλιείς της Αγριάς

3. Ερωτηματολόγιο – Γραφήματα

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Αφήστε μια απάντηση