Feed
Άρθρα
Σχόλια

Στη Λιβαδειά, στις 23 Αυγούστου 2012 και στα γραφεία της Δ/νσης Π.Ε. Βοιωτίας, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12.00’ π.μ. το Π.Υ.Σ.Π.Ε. Βοιωτίας, που συγκροτήθηκε με την αρ. 5627/26-06-2012 απόφαση του Περιφερειακού Δ/ντή Εκπ/σης Στερεάς Ελλάδας και αποτελείται από τους:

  1. Γκάρτζιο Γεώργιο, Διευθυντή της Δ/νσης Π.Ε. Βοιωτίας, ως Πρόεδρο.
  2. Πανάγου Γεώργιο, Δ/ντη του 1ου Δ.Σ. Θηβών ως αναπληρωματικό αιρετό μέλος.
  3. Γαμβρίλη Ιωάννη, Δ/ντη του Δ.Σ. Διστόμου, ως τακτικό αιρετό μέλος.
  4. Δούμα Ιωάννη, Δ/ντη του 5ου Δ.Σ. Λιβαδειάς, ως αναπληρωματικό μέλος.
  5. Μαστροθανάση Κων/νο, Δάσκαλο του 3ου Δ.Σ. Θήβας, ως Γραμματέα του Συμβουλίου.

συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση, ύστερα από την αρ. 7241/Φ.30/Α/21-08-2012 πρόσκληση του προέδρου του Συμβουλίου για να πάρει απόφαση πάνω στα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

ΘΕΜΑ : «Επικαιροποίηση λειτουργικών στοιχείων και προσδιορισμός υπεραρίθμων θέσεων και κενών για τις σχολικές μονάδες Διεύθυνσης Π.Ε. Βοιωτίας» (7372/7373/23-08-2012)

ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ

Παρακαλούμε τους εκπαιδευτικούς και ιδιαίτερα τους διευθυντές και τις διευθύντριες των σχολικών μονάδων    να προχωρήσουν σε προσεκτικό έλεγχο των στοιχείων που παρατίθενται στους παραπάνω πίνακες  και να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση σε περίπτωση που διαπιστώσουν κάποιο λάθος ή παράβλεψη  μέχρι την Δευτέρα 27/08/2012 που θα συνεδριάσει το ΠΥΣΠΕ για να προσδιορίσει τους εκπαιδευτικούς που είναι υπεράριθμοι.

Επισημαίνουμε ότι στις σχολικές μονάδες που εμφανίζονται υπεραριθμίες πρέπει όλοι οι εκπαιδευτικοί που έχουν οργανική θέση να υποβάλουν «Υπεύθυνη Δήλωση» σχετικά με το αν επιθυμούν ή όχι να κάνουν χρήση της υπερραριθμίας και να μετακινηθούν κατά προτεραιότητα σε κάποια άλλη σχολική μονάδα του Δήμου που εμφανίζεται να έχει κενό στους παραπάνω πίνακες.

Η μετακίνηση αυτή αυτή αφορά μόνο τη λειτουργική θέση που θα υπηρετήσουν στη σχολική χρονιά 2012-2013 και δεν συνιστά καμιά μεταβολή στην οργανική τους θέση, η οποία παραμένει στην αρχική σχολική μονάδα. Οι εκπαιδευτικοί έχουν ήδη ειδοποιηθεί τηλεφωνικά -μέσω των διευθυντών- και έχουν υποβάλει τη σχετική δήλωση, εκτός ελάχιστων περιπτώσεων. Θα πρέπει και αυτοί να υποβάλουν τη σχετική δήλωση μέχρι τη Δευτέρα 27/08/2012 και ώρα 12:00 που θα αρχίσει η συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ σε αντίθετη περίπτωση θα θεωρηθεί ότι έχουν εκδηλώσει αρνητική επιθυμία, δηλαδή ότι δεν επιθυμούν να χαρακτηριστούν υπεράριθμοι.

ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων