Πρακτική στο rock food – παρασκευή ροφημάτων

Η πρακτική του εργαστηρίου μαγειρικής του σχολείου μας στο rock food αυτή την εβδομάδα επικεντρώθηκε στην παρασκευή ζεστών ροφημάτων, καθώς ο ασκούμενός μας με την καθοδήγηση και επίβλεψη της εκπαιδεύτριάς του, παρασκεύασε ελληνικό καφέ, κακάο, εσπρέσο, καπουτσίνο και τσάι. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην εμπέδωση των αναλογιών καφέ/ζάχαρης στις ποικίλες διαβαθμίσεις ποσότητας και γλυκύτητας των ροφημάτων (π.χ. διπλός μέτριος), καθώς επίσης στην εξάσκηση τοποθέτησης του κρουπ στην εσπρεσιέρα.

IMG 20240213 120959 IMG 20240213 120928 IMG 20240213 112220 IMG 20240213 121855 IMG 20240213 122305 IMG 20240213 122745 IMG 20240213 122914 IMG 20240213 123140 IMG 20240213 123634 IMG 20240213 121823 IMG20240213105917 IMG20240213105621 BURST005

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση