ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΘΗΒΑΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ  Ν. ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ  Π.Ε  ΘΗΒΑΣ «Ο ΠΙΝΔΑΡΟΣ»  

 syllekpaidpe.thivas@gmail.com

Θήβα 20/9/2022

 Αρ. πρωτ.: 14

Την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε στο Διοικητήριο Βοιωτίας και στα γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Βοιωτίας συνάντηση του Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Θήβας  ‘’ Ο Πίνδαρος’’ με τη νέα Διευθύντρια Εκπαίδευσης κ. Παναγιώτα Χουλιάρα – Σιδερά.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τρέχοντα εκπαιδευτικά ζητήματα που αφορούν τον κλάδο, όπως: κάλυψη όλων των κενών που προέκυψαν κατά τη β’ φάση αναπληρωτών, κτιριακές υποδομές σχολικών μονάδων, εφαρμογή του Ολοήμερου Σχολείου Διευρυμένου ωραρίου, ζητήματα υπηρεσιακών μεταβολών κ.ά. Συνεχίστε την ανάγνωση του «ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΘΗΒΑΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ  Ν. ΒΟΙΩΤΙΑΣ»

Χαιρετισμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς της Διευθύντριας ΔΠΕ Βοιωτίας, Χουλιάρα-Σιδερά Παναγιώτας

Χαιρετισμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς της Διευθύντριας ΔΠΕ Βοιωτίας

 ΝΟΜΟΣ   ΒΟΙΩΤΙΑΣ                                                      07.09.2022

ΔΗΜΟΣ   ΛΕΒΑΔΕΩΝ

Λιβαδειά, 7 Σεπτεμβρίου 2022                                 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τον Δήμαρχο Λεβαδέων, κ. Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα, επισκέφθηκε σήμερα, στις 7 Σεπτεμβρίου 2022, η νέα Διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας, κ. Παναγιώτα Σιδερά – Χουλιάρα. Συνεχίστε την ανάγνωση του «»

«Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μονίμων εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ11 – Φυσικής Αγωγής για την εφαρμογή του αντικειμένου της Κολύμβησης στο πλαίσιο του μαθήματος Φυσικής Αγωγής, ορισμός Συντονιστών Κολύμβησης και ενέργειες για την έναρξη του αντικειμένου για το σχολικό έτος 2022–2023».

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΕ11_ΟΡΙΣΜΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ_ΕΝΑΡΞΗ 2022 – 2023

ΥΠΑΙΘ — Από 1η Σεπτεμβρίου ως και τις 12 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές στο διευρυμένο ολοήμερο σχολείο

     Από  Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου ως και τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, καλούνται οι γονείς και κηδεμόνες μαθητών/τριών νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων, τα οποία έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα του διευρυμένου ολοήμερου και θα λειτουργούν ως τις 5:30 μμ, να επικοινωνήσουν με τη διεύθυνση του σχολείου τους ώστε να εγγράψουν τα παιδιά τους, εφόσον το επιθυμούν, στα τμήματα διευρυμένου ολοήμερου, προκειμένου αυτά να σχηματιστούν εγκαίρως και να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους άμεσα, με την έναρξη του σχολείου. Συνεχίστε την ανάγνωση του «ΥΠΑΙΘ — Από 1η Σεπτεμβρίου ως και τις 12 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές στο διευρυμένο ολοήμερο σχολείο»

Ανάθεση προσωρινής άσκησης καθηκόντων και ορισμός προσωρινών Διευθυντών/ντριών σε σχολικές μονάδες της ΔΠΕ Βοιωτίας

Ανάθεση προσωρινής άσκησης καθηκόντων και ορισμός προσωρινών Διευθυντών/ντριών σε σχολικές μονάδες της ΔΠΕ Βοιωτίας

 

Άνοιγμα μενού
Top
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων