Μεγάλοι Μικροί κυνηγοί!

Το σχολείο μας για μία ακόμη χρονιά συμμετείχε στο πρόγραμμα οι Μεγάλοι-μικροί κυνηγοί, μία συνεργασία της NoWaste21 (Η «NoWaste21»  είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός με σκοπό την προώθηση της Βιώσιμης Ανάπτυξης, της Πρόληψης – Επαναχρησιμοποίησης – Ανακύκλωσης των στερεών αποβλήτων και της Κυκλικής Οικονομίας.  Στο πλαίσιο του σκοπού της αναπτύσσει προγράμματα εκπαίδευσης και περιβαλλοντικής αγωγής, σε συνεργασία με φορείς του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα.) και της ΑΦΗΣ για την Κυκλική Οικονομία.

https://www.afis-kinigoi.gr/

εικόνα Viber 2024 06 18 19 06 34 944

 

 

Οι Μεγάλοι-μικροί κυνηγοί είναι μια δράση ευαισθητοποίησης των μαθητών απέναντι στην Κυκλική Οικονομία και ειδικότερα στην ανακύκλωση μπαταριών.

Στόχο έχει τη συστηματική επιμόρφωση των παιδιών με διαδραστικό τρόπο, ώστε να τα καθοδηγήσει στην ευσυνείδητη συλλογή χρησιμοποιημένων μπαταριών στους κάδους ΑΦΗΣ.

Στη δράση αυτή μπορεί να συμμετέχει όλη η οικογένεια, συγκεντρώνοντας σε ειδικό σημείο στο σπίτι όλες τις χρησιμοποιημένες μπαταρίες, προτού αυτές καταλήξουν στον Κάδο ΑΦΗΣ του σχολείου.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση