ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΕΛΛΑΣ

Το σχολείο μας στο Διαδίκτυο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟ Δ.Σ.ΠΕΛΛΑΣ

Ιούν 202430

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟ Δ.Σ.ΠΕΛΛΑΣ

 

Την Πέμπτη 13 Ιουνίου 1024 πραγματοποίηθηκε στη αυλή του σχολείου μας η καλοκαιρινή γιορτή. Μια γιορτή αφιερωμένη στην παράδοση, στην κίνηση, στον χορό και στο τραγούδι. Οι μαθητές και οι μαθήτριες ξεδίπλωσαν τις χορευτικές τους ικανότητες χορεύοντας παραδοσιακούς χορούς από τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τη Θράκη και την Ήπειρο. Η αυλή μας γέμισε με παραδοσιακές μελωδίες και γνώριμα ακούσματα. Η παράδοση είναι ο θεματοφύλακας του πολιτισμού που ισχυροποιεί, ενδυναμώνει και διατηρεί ισχυρούς τους δεσμούς και τις αξίες μέσα από τη μουσική, τον χορό και το τραγούδι. Το πρώτο μέρος της γιορτής ολοκληρώθηκε με το τραγούδι της ειρήνης και χορούς με ξένη μουσική , δημιουργία των μαθητριών της Δ΄, Ε΄και ΣΤ΄τάξης .

Στο τέλος όλα τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί χαιρέτησαν  γονείς και φίλους με το τραγούδι : «καλοκαιρινές διακοπές»  και ευχήθηκαν καλό, όμορφο και ξένοιαστο καλοκαίρι.

Στο δεύτερο μέρος της γιορτής τα παιδιά όλων των τάξεων συμμετείχαν σε κινητικά παιχνίδια νερού.

Η γυμνάστρια του σχολείου

Καραγιάννη Φανή

 

 

από κάτω από: Γυμναστική, Ενημέρωση Δ/νσης| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟ Δ.Σ.ΠΕΛΛΑΣ    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΛΛΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΛΛΑΣ
Ό,τι είναι ο ήλιος για τα λουλούδια είναι τα χαμόγελα για τον άνθρωπο.

Ιστορικό

Ιούνιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
European Radio Logo


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων