Εγγραφές μαθητών/τριών στο Ολοήμερο Πρόγραμμα

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Σας υπενθυμίζουμε ότι για την εγγραφή των μαθητών/τριών στο προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα είναι απαραίτητο να υποβάλλετε στο σχολείο  την προβλεπόμενη  αίτηση.

                                  ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ  ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ OΛΟΗΜΕΡΟ 

Το Ολοήμερο Πρόγραμμα ολοκληρώνει την κανονική λειτουργία του την 16.00΄, οπότε και αποχωρούν οι μαθητές/τριες. Ενδιάμεση αποχώρηση μπορεί να γίνει  στις 15.00΄(μετά το τέλος της 2ης ώρας του Ολοήμερου) εφ΄όσον δηλωθεί από τους γονείς/κηδεμόνες στην αίτηση.


Α. Στο Ολοήμερο Πρόγραμμα δύνανται να εγγράφονται:

1.  Οι μαθητές/τριες των οποίων εργάζονται και οι δύο γονείς/κηδεμόνες, προσκομίζοντας   σχετική βεβαίωση του φορέα εργασίας τους ή κάρτα ανεργίας, στην περίπτωση που είναι άνεργοι. Δικαίωμα εγγραφής στο Ολοήμερο δίνεται και στην περίπτωση που προσκομίζεται βεβαίωση εργασίας από τον ένα γονέα/κηδεμόνα ή κάρτα ανεργίας από τον άλλο. Για τους αυτοαπασχολούμενους, ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες κλπ, αρκεί η προσκόμιση πρόσφατης βεβαίωσης του ασφαλιστικού τους φορέα ή το πιο πρόσφατο  ειδοποιητήριο πληρωμής του τρέχοντος έτους, ακόμα και αν δεν έχει εξοφληθεί.

2. Οι μαθητές/τριες, των οποίων οι γονείς/κηδεμόνες ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες όπως, πολύτεκνοι/τρίτεκνοι/μονογονεϊκές οικογένειες,  γονείς/κηδεμόνες  με  χρόνιες παθήσεις/ενταγμένοι  σε  πρόγραμμα  απεξάρτησης/φυλακισμένοι.


Β. Δικαίωμα   συμμετοχής στο τμήμα Πρωινής Ζώνης (07.00΄-08.00΄) έχουν μαθητές/τριες, οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι και φοιτούν στο Ολοήμερο Πρόγραμμα και έχουν σημειώσει την σχετική επιλογή στο έντυπο δήλωσης.


 Το έντυπο της αίτησης εγγραφής  θα σας δοθεί, για να το συμπληρώσετε και να το υποβάλλετε, κατά την προσέλευσή σας στο σχολείο

    Παρακαλούμε πολύ,  να προσέρχεστε, αφού προηγηθεί σχετική προσυνεννόηση, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα  μέτρα προφύλαξης.  

    Για οποιαδήποτε απορία σας επικοινωνήστε με το Σχολείο, θεωρώντας υποχρέωση και χαρά  μας την ενημέρωση και την εξυπηρέτησή σας. 

Επικοινωνία: 22620-98277(Τηλέφωνο Σχολείου)  ή 6980126529 (κινητό Διευθυντή)  ή  στο  email του σχολείου dimkap@sch.gr 

Ο  ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ