Το 1o τουρνουά σχολικών αγώνων mini ποδοσφαίρου στον Δήμο Ερυμάνθου

Την Τετάρτη 29 Μαΐου 2019 πραγματοποιήθηκε το 1ο τουρνουά αγώνων mini ποδοσφαίρου μεταξύ των σχολικών ομάδων των Δημοτικών σχολείων του Δήμου Ερυμάνθου: Φαρρών, Χαλανδρίτσας, Σταυροδρομίου, Ερυμάνθειας και Βασιλικού στις εγκαταστάσεις του Κτήματος Γουρδούπη στις Ρέντες Χαλανδρίτσας. Την οργάνωση της εκδήλωσης είχε το Γραφείο Φυσικής Αγωγής & Σχολικού Αθλητισμού της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας.

Σκοπός του τουρνουά ήταν:
• η ψυχαγωγία και ο αθλητισμός
• η προώθηση των αρχών του “ευ αγωνίζεσθαι”
• η σύσφιξη των φιλικών δεσμών μεταξύ των μαθητών/τριών και των εκπαιδευτικών μέσα σε ένα πλαίσιο συναγωνισμού και ευγενούς άμιλλας.
Συγκινητική και γεμάτη αγάπη ήταν η παρουσία του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Ερυμάνθου, κ. Θεόδωρου Μπαρή. Το τουρνουά στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και ολοκληρώθηκε με την απονομή των μεταλλίων σε όλους τους μαθητές από τον Δήμαρχο και τον ιατρό της εκδήλωσης.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον νέο Δήμαρχο Ερυμάνθου και συνάδελφο εκπαιδευτικό, κ. Θεόδωρο Μπαρή για την παρουσία του, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Δήμου Ερυμάνθου κ. Απόστολο Βγενόπουλο για τη δωρεάν μετακίνηση των μαθητών/τριών των σχολείων, τον κ. Παναγιώτη Θεοδωρόπουλο, ειδικό παθολόγο, πρώην Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας και ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Προστασίας Υγείας και Περιβάλλοντος του Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας, ο οποίος προσέφερε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του στους αγώνες ως γιατρός και το Κτήμα Γουρδούπη για τη φιλοξενία. Ακόμα, θερμές ευχαριστίες στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν και συνέβαλαν, ο καθένας από τη θέση του όπως μπορούσε, στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Τελειώνοντας, ελπίζουμε η συγκεκριμένη διοργάνωση να γίνει θεσμός και να επαναληφθεί με την ίδια επιτυχία και τα επόμενα χρόνια.