Η μεγάλη ποδοσφαιρική συνάντηση που μας ένωσε

20220527 085924
Σήμερα Παρασκευή 27 Μαΐου πραγματοποιήθηκε το 2ο πρωτάθλημα μίνι ποδοσφαίρου σχολείων Δήμου Ερυμάνθου που οργανώθηκε με ευθύνη της Οργανωτικής Επιτροπής Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων Αχαΐας και συμμετείχαν τα Δημοτικά Σχολεία Φαρρών, Χαλανδρίτσας, Βασιλικού, Σταυροδρομίου, Ερυμάνθειας και Σκιαδά στις εγκαταστάσεις του Prevedos Center.
Από νωρίς το πρωί άρχισαν να καταφθάνουν στον χώρο οι μαθητές και οι μαθήτριες των σχολείων με πανό και κόρνες μέσα σε ένα πανηγυρικό κλίμα.  Παρά τον καυτό ήλιο και την υψηλή θερμοκρασία, τα παιδιά διαγωνίστηκαν με πάθος και μας έδωσαν μαθήματα ευγενούς άμιλλας και ήθους. Ο αγώνας ήταν δύσκολος, μα στο τέλος νικήσαμε όλοι! Μάθαμε με τρόπο βιωματικό ότι σημασία έχει η συνάντηση, το παιχνίδι, η χαρά και όχι το αποτέλεσμα μιας κατάταξης.
Τη νίκη των παιδιών χαιρέτισαν η Αντιδημάρχος Παιδείας του Δήμου Ερυμάνθου κ. Σοφία Ταλαγάνη και η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Φωτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής κ. Εύα Μπερδένη, οι οποίες τίμησαν με την παρουσία τους τη διοργάνωση και ανέλαβαν να απονείμουν τα μετάλλια.

Ευχαριστούμε τη Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Ερυμάνθειας κ. Μαρίνα Καρδαρά και το νοσηλευτικό προσωπικό που πρόσφεραν τις Πρώτες Βοήθειες στους/στις μικρούς/μικρές αθλητές/αθλήτριες κατά τη διάρκεια των αγώνων, καθώς και τον ιδιοκτήτη των εγκαταστάσεων Prevedos Center κ. Αριστείδη Λουκόπουλο για τη φιλοξενία. Επίσης, θερμές ευχαριστίες στους υπεύθυνους Φυσικής Αγωγής της Δ/νσης Π.Ε. Αχαΐας κ. Αναστάσιο Μιχαηλίδη και κ. Γεώργιο Παπαδόπουλο για την οργάνωση της δράσης και τους γυμναστές μας κ. Χρήστο Παπαγιαννόπουλο, κ. Νικόλαο Παναγόπουλο, κ. Ανδρέα Παπαδημητρίου και κ. Τηλέμαχο Ροδόπουλο που ανέλαβαν τη διαιτησία και την ευθύνη υλοποίησης της δράσης.

Τέλος, ιδιαίτερη αναφορά θα θέλαμε να κάνουμε στη συνεισφορά του Πολιτιστικού Συλλόγου Φαρρών “Η Αλληλεγγύη”, και ιδιαίτερα του Προέδρου κ. Γιάννη Κάντζαρη, που είχαν την ευγενή καλοσύνη να μας δωρίσουν τις αθλητικές φανέλες με τυπωμένη την ονομασία του σχολείου μας.