ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΜΑΣ

  Σε ένα μήνα  περίπου  περιμένουμε να μας επισκεφθούν ομάδα μαθητών και εκπαιδευτικών από την Γαλλία, την Ιταλία  και την Ισπανία        Στο πλαίσιο της γνωριμίας πριν από τη φιλοξενία τους  διοργανώσαμε παιχνίδι αναγνώρισης και αντιστοίχισης  εικόνων και περιγραφής και οι μαθητές εξασκήθηκαν στα Αγγλικά και στα Γαλλικά με διασκεδαστικό τρόπο.    Τώρα περιμένουμε να επικοινωνήσουμε και ζωντανά όταν έρθουν !

MRANTA KAI PAIDIA heic blur 2 1french classroom 1

Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου

Την Τετάρτη  2 Απριλίου γιορτάσαμε στο σχολείου μας την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου. Συζητήσαμε με τους μαθητές μας την αξία της φιλαναγνωσίας και πόσο σημαντικό ρόλο έχει στη ζωή μας το  βιβλίο. Οι μαθητές μας  ξεφύλλισαν και δανείστηκαν βιβλία από τη βιβλιοθήκη του σχολείου μας.  Διάβασαν ένα απόσπασμα από το αγαπημένο τους βιβλίο και το παρουσίασαν στους συμμαθητές τους και έφτιαξαν αφίσες για τον εορτασμό της ημέρας.

 

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε ενδιαφέροντα βιβλία να ακούσετε και να διαβάσετε που επιλέχθηκαν για να ταιριάζουν στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των παιδιών.

archeio lhpshs 2

https://blogs.sch.gr/dimdesfin/files/2025/04/BIBLIA-GIA-NA-DIABAZEIS-KAI-NA-AKOYS-1.pdf

 

KALLONH 6 V KOLAZ E V 1SPASIKLAS BIBLIO 13BIBLIA SPASIKLAS POLAAAA19BIBLIOTHHKH 27IMG 1277IMG 1279ZORZ SARH 102304