Δημοτικό Σχολείο Λιθακιάς Ζακύνθου

Το μόνο στολίδι που δε φθείρεται είναι η γνώση.

Αρχεία για Φεβρουάριος, 2019

Σεισμός: Πρόληψη-ετοιμότητα;;

Φεβ 201928

Στα πλαίσια της ενημέρωσης  εκπαιδευτικών και μαθητών, των σχολικών μονάδων του νησιού μας, είχαμε την επίσκεψη στο σχολείο μας της  Δρ Κούρου Ασημίνας, Γεωλόγου, Προϊστ. Τμημ. Εκπαίδευσης – Ενημέρωσης του Ο.Α.Σ.Π καθώς και μελών του ΚΠΕ Λιθακιάς. Στα πλαίσια της συνάντησης αυτής προηγήθηκε ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων με τους εκπαιδευτικούς του σχολείου και ακολούθως πραγματοποιήθηκε […]

από κάτω από: Ανακοινώσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Σεισμός: Πρόληψη-ετοιμότητα;;

Προσέχω τι τρώω;;

Φεβ 201919

Σήμερα Δευτέρα είχαμε την ευκαιρία να έχουμε κοντά μας τη διατροφολόγο κ.Γελαδά Έλενα, και να συζητήσουμε για την καθημερινή διατροφή μας. Πιστεύουμε ότι τέτοιες συναντήσεις πρέπει να γίνονται όχι με εμάς τα παιδιά αλλά και με τους γονείς μας, οι οποίοι πολλές φορές ξεφεύγουν.

από κάτω από: Προγράμματα | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Προσέχω τι τρώω;;

Μαθαίνω να ανακυκλώνω…

Φεβ 201918

Την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου ο υπεύθυνος ενημέρωσης του ΦΟΔΣΑ Ζακύνθου κ. Μαλαπέτσας Ντ. πραγματοποίησε προγραμματισμένη επίσκεψη στο Σχολείο μας και ενημέρωσε μαθητές και εκπαιδευτικούς για τη δράση της ανακύκλωσης. Μια δράση με καθημερινή εφαρμογή για να έχουμε ένα καλύτερο περιβάλλον για όλους μας. Δες δημοσίευση στην τοπική εφημερίδα Ημέρα

από κάτω από: Προγράμματα | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μαθαίνω να ανακυκλώνω…

Εποχική γρίπη- Μέτρα προφύλαξης

Φεβ 20198

Αγαπητοί γονείς, την περίοδο αυτή παρατηρείται έξαρση του φαινομένου της εποχικής γρίπης. Για το λόγο αυτό σας παραθέτουμε τις παρακάτω οδηγίες του ΥΠΠΕΘ και παρακαλούμε για την πιστή τήρησή τους. Από τη δνση του Σχολείου. Ενημέρωση σχετικά με την εποχική γρίπη Λήψη αρχείου (για πλήρη ανάγνωση πατάμε στο δεξί μέρος >>> (εργαλεία) – Λειτουργία παρουσίασης)

από κάτω από: Ανακοινώσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εποχική γρίπη- Μέτρα προφύλαξης
European Radio Logo

Σκακιστική άσκηση

Σαν σήμερα

14/10/1863: Ο σουηδός χημικός Aλφρεντ Νόμπελ πατεντάρει την παρασκευή της νιτρογλυκερίνης.
Από την εφεύρεσή του αυτή θα κερδίσει πολλά χρήματα, ικανά για να συντηρούν μέχρι σήμερα το Ίδρυμα Νόμπελ, που απονέμει τα ομώνυμα βραβεία.
   - Σχετικές αναρτήσεις

Ιστορικό



Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων