Έκθεση μαθητικών έργων από τα μαθήματα των Εικαστικών και της Τεχνολογίας

αφίσα:σύνθεση από έργα μαθητών

αφίσα:σύνθεση από έργα μαθητών

Το Πρότυπο Γυμνάσιο Ζωσιμαίας Σχολής, με πρόθεση την ενεργό και συνεχή αλληλεπίδραση των εκπαιδευτικών και των μαθητών του με την τοπική κοινωνία και εκπαιδευτική κοινότητα, σας προσκαλεί στην έκθεση μαθητικών έργων από τα μαθήματα των Εικαστικών και της Τεχνολογίας

Διάρκεια έκθεσης: Δευτέρα 22 Μαΐου 2017 έως και Παρασκευή 26 Μαΐου 2017, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου, Δομπόλη 30, Ιωάννινα

Εκπαιδευτικοί Α/θμιας και Β/μιας εκπαίδευσης της πόλης μας μπορούν να επισκεφθούν την έκθεση μαζί με τους μαθητές τους σε οργανωμένες επισκέψεις.

Επιπλέον και στο πλαίσιο του ρόλου των Πρότυπων & Πειραματικών σχολείων στην εκπαίδευση οι εκπαιδευτικοί κ Ι. Ζωγάκης (Εικαστικών)  και κ. Κ. Τσοκάνης (Τεχνολογίας) θα ξεναγήσουν στην έκθεση εκπαιδευτικούς αντίστοιχων ειδικοτήτων και θα παρουσιάσουν τις εκπαιδευτικές προσεγγίσεις των έργων και ενδεικτικές διδακτικές μεθόδους αξιοποίησης, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:
Δευτέρα 22 Μαΐου ώρα 18.00’: Εκπαιδευτικοί πε08 Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης
Τετάρτη 24 Μαΐου, ώρα 18.00’: Εκπαιδευτικοί Τεχνολογίας

 

(η αφίσα είναι σύνθεση από έργα μαθητών)

CC BY-NC-SA 4.0 Έκθεση μαθητικών έργων από τα μαθήματα των Εικαστικών και της Τεχνολογίας από Yannis Zogakis διατίθεται με άδεια χρήσης Creative Commons -Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανομή4.0. Δικαιώματα πέρα ​​από το πεδίο εφαρμογής αυτής της άδειας χρήσης ενδέχεται να είναι διαθέσιμα στη σελίδα https://blogs.sch.gr/artszosimea/about/.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση