Ημερίδα «Διάχυση εκπαιδευτικών καινοτομιών και καλών πρακτικών», 9 Νοεμβρίου 2018

Το Πρότυπο Γυμνάσιο Ζωσιμαίας Σχολής  διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Διάχυση εκπαιδευτικών καινοτομιών και καλών πρακτικών» την Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 17.00΄-21.00’ στους χώρους του σχολείου (Δομπόλη 30, Ιωάννινα).

Θα παρουσιαστούν εισηγήσεις από εκπαιδευτικούς διαφορετικών ειδικοτήτων, διδακτικές προτάσεις και πρακτικές που έχουν δοκιμαστεί στη σχολική τάξη, βιωματικές δράσεις, καινοτόμα συνεργατικά προγράμματα, διεπιστημονικές διδακτικές προσεγγίσεις καθώς και σύγχρονες εφαρμογές και εργαλεία εκπαίδευσης, μάθησης και επικοινωνίας. Επίσης θα πραγματοποιηθεί εργαστήριο Εικαστικών Τεχνών.

Σκοπός της ημερίδας είναι να θέσει τις βάσεις ευρύτερων προβληματισμών αναφορικά με την υιοθέτηση οποιασδήποτε μορφής εκπαιδευτικής καινοτομίας και καλών πρακτικών που έχει σχέση, είτε με τη διδασκαλία και τη μάθηση σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες, είτε με κάθε άλλη πτυχή της εκπαιδευτικής διαδικασίας και της σχολικής ζωής. Στο πλαίσιο αυτό πρόθεση αποτελεί η ενεργοποίηση και ευαισθητοποίηση της εκπαιδευτικής κοινότητας, καθώς και η προώθηση  γόνιμου και δημιουργικού διαλόγου, που θα συμβάλει στη δημιουργία καναλιών επικοινωνίας και συνεργασίας στον ευρύτερο εκπαιδευτικό χώρο ενισχύοντας την επιστημονική γνώση και τη διδακτική πρακτική.

Η ημερίδα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των γνωστικών αντικειμένων και ειδικοτήτων. Για καλύτερο προγραμματισμό, καλούνται οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την ημερίδα να συμπληρώσουν την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής: https://goo.gl/forms/lraMBohOl8RHFw7n1.

Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Δείτε/κατεβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας από εδώ

Η Οργανωτική Επιτροπή

Κ. Βακατσάς, Ι. Ζωγάκης, Κ. Μπεκιάρη

 

Επιπλέον πληροφορίες στα τηλέφωνα 26510-43141, 26510-43274 και στην ιστοσελίδα του σχολείου: http://gym-zosim.ioa.sch.gr

πηγή: http://gym-zosim.ioa.sch.gr/wp/imerida-diachysi-ekpaideytikon-kainotomion-kai-kalon-praktikon/

CC BY-NC-SA 4.0 Ημερίδα «Διάχυση εκπαιδευτικών καινοτομιών και καλών πρακτικών», 9 Νοεμβρίου 2018 από Yannis Zogakis διατίθεται με άδεια χρήσης Creative Commons -Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανομή4.0. Δικαιώματα πέρα ​​από το πεδίο εφαρμογής αυτής της άδειας χρήσης ενδέχεται να είναι διαθέσιμα στη σελίδα https://blogs.sch.gr/artszosimea/about/.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση