Σεμινάριο με τίτλο «Ευαισθητοποίηση για μια Συμπεριληπτική Εκπαίδευση σε ζητήματα Σεξουαλικού Προσανατολισμού, Ταυτότητας Φύλου και Χαρακτηριστικών Φύλου»

Η Υπεύθυνη Αγωγής Υγείας της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Α΄ Αθήνας σε συνεργασία με το Πολύχρωμο Σχολείο με αφορμή την 6η Μαρτίου- Πανελλήνια Σχολική Ημέρα κατά της Βίας στο σχολείο και τον θεματικό άξονα των έμφυλων ταυτοτήτων θα οργανώσει και θα υλοποιήσει για τους εκπαιδευτικούς της Διεύθυνσης σεμινάριο με τίτλο «Ευαισθητοποίηση για μια Συμπεριληπτική Εκπαίδευση σε ζητήματα Σεξουαλικού Προσανατολισμού, Ταυτότητας Φύλου και Χαρακτηριστικών Φύλου» με στόχο την πρόληψη και την αντιμετώπιση της σχολικής βίας και του εκφοβισμού που απορρέει από τα προαναφερόμενα θέματα στη σχολική κοινότητα. Το σεμινάριο, το οποίο θα περιλαμβάνει εισηγήσεις, προβολές και βιωματικά εργαστήρια, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 στο  1ο  ΕΠΑΛ Αθήνας, Αχιλλέως 37 – 41 & Μυλλέρου, σταθμός μετρό Μεταξουργείο, σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα. Η υποβολή αιτήσεων θα γίνει ηλεκτρονικά στο: agygeias@dide-a-ath.att.sch.gr μέχρι την Πέμπτη 15/3/2018. Θα δοθεί πρόσβαση σε υποστηρικτικό υλικό και βεβαιώσεις συμμετοχής.

πρόγραμμα –>  1 Πρόγραμμα Σεμιναρίου ΠΣ

αφίσα  –> 

                                                                                 Η Διευθύντρια

                                          της  Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Α΄  Αθήνας

 

                                                                      Ιωάννα  Κων. Ψίνα, M. Ed.

                                                                      Aγγλικής Φιλολογίας ΠΕ06

Κατηγορίες: Αγωγή Υγείας, Δράσεις κατά της βίας, Κοινωνικός αποκλεισμός, Σεξουαλική Αγωγή. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.