ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2024-2025

1

Αγαπητοί γονείς,

Με σκοπό τη χωροταξική κατανομή των τελειόφοιτων μαθητών της ΣΤ΄ Τάξης για την εγγραφή τους στην Α΄ Τάξη Δημοσίων Γυμνασίων αρμοδιότητας Δ.Δ.Ε. Πειραιά κατά το σχολικό έτος 2024-2025, πρέπει να συμπληρώσετε και να υπογράψετε την παρακάτω υπεύθυνη δήλωση, την οποία  θα επιστρέψετε αυστηρά  μέχρι την Δευτέρα  16/10/2022 συνοδευόμενη από τα αντίστοιχα  δικαιολογητικά που θα πιστοποιούν την διεύθυνση μόνιμης   κατοικίας των κηδεμόνων.

Επισημαίνουμε πως   η διαδικασία χωροταξικής κατανομής των μαθητών θα διενεργείται από το αυτοματοποιημένο σύστημα του Υ.ΠΑΙΘ. μέσω άντλησης των στοιχείων των μαθητών από το ηλεκτρονικό σύστημα my-school. Οι πίνακες excel που θα συμπληρώσουμε και θα αποσταλούν  από την Α/θμια Διεύθυνση Πειραιά στη Β/θμια θα χρησιμοποιηθούν για διασταύρωση των σχετικών δεδομένων καθώς και για παροχή επιπλέον πληροφοριών που δεν παρέχονται στο σύστημα(π.χ. προτιμήσεις, σχολείο φοίτησης αδελφών, οικ.τετράγωνο κλπ.). Για το λόγο αυτό έγινε  ενημέρωση και επικαιροποίηση των στοιχείων διεύθυνσης των μαθητών στην πλατφόρμα myschool προκειμένου να υπάρχει απόλυτη συμφωνία με τα στοιχεία που περιέχονται στους σχετικούς πίνακες (σύμφωνα με τα στοιχεία που σας ζητήσαμε στην αρχή τα σχολικής χρονιάς).

Εφιστούμε την προσοχή σας στα αποδεικτικά κατοικίας,  τα οποία θα πρέπει να αντιστοιχούν αποκλειστικά στη διεύθυνση κατοικίας των κηδεμόνων των μαθητών και σε καμία περίπτωση τρίτων ατόμων ή ατόμων που δηλώνουν ότι φιλοξενούν τους μαθητές ή τους κηδεμόνες τους.

Τέλος, σε περίπτωση μεταβολής στοιχείων διεύθυνσης ή μετεγγραφών που πραγματοποιούνται στη διάρκεια του σχολικού έτους, παρακαλούμε  για την έγκαιρη ενημέρωσή μας,  ώστε να προβούμε αντίστοιχα στην επικαιροποίηση και αποστολή στοιχείων -πινάκων στην Υπηρεσία μας.

Για μετεγγραφές που πραγματοποιούνται μετά τη λήξη του τρέχοντος σχολικού έτους και την απόλυση των μαθητών υπεύθυνο   είναι  το γυμνάσιο  εγγραφής με βάση τα στοιχεία που δηλώσετε.

Οι υπεύθυνες δηλώσεις έχουν ήδη  διανεμηθεί στους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης.

Παρακάτω θα βρείτε την σχετική εγκύκλιο και την Υ.Δ.

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ 2024-2025

ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ 2024-2025

 

Με εκτίμηση!

Η Δ/ντρια

Ελένη Σαββάκη