ΕΠΙΔΟΣΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ Γ΄ΤΡΙΜΗΝΟΥ -ΤΙΤΛΩΝ ΠΡΟΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΙΤΛΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Αγαπητοί γονείς,

Σύμφωνα με τις διατάξεις  του Π.Δ.79/2017 αρθ. 2. παρ. 5, ορίζονται τα εξής: «Την ημέρα λήξης των μαθημάτων χορηγούνται στους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων Τίτλοι Προόδου  και αντίγραφα Τίτλου Σπουδών για τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης».

Την ίδια ημερομηνία αποστέλλονται από τα νηπιαγωγεία τα Πιστοποιητικά Φοίτησης των μαθητών για την εγγραφή τους στα Δημοτικά και από τα Δημοτικά τα πρωτότυπα των  Τίτλων Σπουδών των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης για την εγγραφή τους στα Γυμνάσια, που ανήκουν σύμφωνα με την χωροταξική κατανομή των αποφοίτων από την Β/θμια Εκπ/ση.

Λόγω παράτασης του διδακτικού έτους – και σύμφωνα με την υπ΄Αρ. Πρωτ. Φ.7/68756/Δ1/11-06-2021-  η ημερομηνία λήξης των μαθημάτων του διδακτικού έτους 2020 – 2021 στα Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία της χώρας (δημόσια και ιδιωτικά), είναι η 25η Ιουνίου 2021, ημέρα Παρασκευή. Η ημερομηνία λήξης του τρέχοντος διδακτικού έτους είναι η 30η Ιουνίου 2021, ημέρα Τετάρτη.

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν μας τις οδηγίες και τα μέτρα  του ΕΟΔΥ για την επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων, σας ενημερώνουμε πως η επίδοση βαθμολογίας Γ΄ τριμήνου και των  Τίτλων  Προόδου  θα πραγματοποιηθεί κατά ομάδες- τμήματα  στον εξωτερικό χώρο του Σχολείου, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα, την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΤΑΞΕΙΣ ΑΥΛΕΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΙΣΟΔΟΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

25/6/2021

 

8:30΄-9:30΄

Α΄ΚΑΙ  Β΄ ΥΠΟΣΤΕΓΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

25/6/2021

 

9:30΄-10:30΄

Γ ΄ΚΑΙ  Δ΄ ΥΠΟΣΤΕΓΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

25/6/2021

 

10:30΄-11:30΄

Ε΄  ΚΑΙ  ΣΤ΄ ΥΠΟΣΤΕΓΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ

 

Οι εκπαιδευτικοί των τμημάτων θα παραδώσουν στους γονείς- κηδεμόνες  τα έντυπα σε φάκελο, τηρώντας τις απαραίτητες προφυλάξεις.

Για τον σκοπό αυτό παρακαλούμε να είστε συνεπείς στην ώρα προσέλευσης, φορώντας τη μάσκα σας και τηρώντας τις αποστάσεις  προστασίας.

Γονείς που θέλουν βεβαίωση για την εργασία τους μπορούν να το δηλώσουν από την προηγούμενη μέρα  στους δασκάλους των παιδιών ή με ηλεκτρονικό μήνυμα ή τηλεφώνημα στη Δ/νση, για να μην περιμένουν πολλή ώρα την Παρασκευή.

Δυστυχώς, για άλλη μια χρονιά θα «αποχαιρετιστούμε» από μακριά και πραγματικά λυπάμαι που ούτε φέτος θα πραγματοποιήσουμε γιορτή λήξης , όπως συνηθίζαμε τα προηγούμενα χρόνια με τη συμμετοχή όλων των μαθητών μας, όχι για το «θεαθήναι», αλλά για λόγους ουσίας,  ευσυνειδησίας και αγάπης για τα παιδιά μας, τους μαθητές μας, αφιερώνοντας πολλές ώρες και πολλή ενέργεια για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Λυπούμαστε για την διαδικασία αυτή, αλλά δυστυχώς τα μέτρα  πρόληψης λαμβάνονται προς αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων.

Εύχομαι την επόμενη χρονιά να μας αφήσει σε ησυχία ο κορωνοϊός και να πραγματοποιήσουμε   μια υπέροχη γιορτή λήξης…όπου τα χαμόγελα τω μαθητών θα φωτίζουν τα πρόσωπά τους χωρίς μάσκες !!!

Με εκτίμηση !

Η Δ/ντρια

Ελένη Σαββάκη

 

Ένα σχόλιο στο “ΕΠΙΔΟΣΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ Γ΄ΤΡΙΜΗΝΟΥ -ΤΙΤΛΩΝ ΠΡΟΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΙΤΛΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Τα σχόλια δεν επιτρέπονται.