Ανοιξιάτικη κατασκευή για το … σπίτι!!!

 

Μια δραστηριότητα σαν πρόταση για τα νηπιαγωγάκια μας, τους γονείς κι όλους μας  που #ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ αυτή την εποχή…είναι κι αυτή που ακολουθεί.Δεν χρειάζονται ιδιαίτερα και δαπανηρά υλικά.

Χαρτιά (οποιοδήποτε χαρτί μας βρίσκεται στο σπίτι, ακόμα και από διαφημιστικά φυλλάδια ή καταλόγους), ψαλίδι, κόλλα κι ένα μολύβι είναι αρκετά. Επιπλέον, μαρκαδόροι,νερομπογιές, τέμπερες θα δώσουν άλλη διάσταση στις παιδικές δημιουργίες.

Φυσικά, η βοήθεια  ενός ενήλικα είναι απαραίτητη για να σχεδιάσει τα περιγράμματα για τα παιδάκια που δεν θέλουν να αυτοσχεδιάσουν,καθώς και για επίβλεψη. Για όποιον μπορεί να εκτυπώσει, υπάρχουν οι σύνδεσμοι για τα πατρόν.

Κάθε παιδί με το δικό του ξεχωριστό τρόπο,αποδίδει το πρόσωπο της Άνοιξης. Μας βοηθούν τα πλαίσια για το πρόσωπο από εδώ και για τα λουλούδια από εδώ

Πολλές και καλές …ανοιξιάτικες δημιουργίες, λοιπόν.

Σας παρουσιάζουμε λοιπόν, κάποια από τα … πρόσωπα της Άνοιξης!!!

Περιμένουμε και τα δικά σας…

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Αφήστε μια απάντηση