Ο Ας, ο σκύλος Κ-9 της Αστυνομίας, επισκέφθηκε σήμερα το σχολείο μας 4 Μαρτίου 2026 και έδωσε μαζί με τον ακούραστο εκπαιδευτή του, Υπαστυνόμο Α’ κ. Πάρη Κοτσώνη, ένα υπέροχο μάθημα ζωοφιλίας, υπευθυνότητας, επιμονής και υπομονής στην εκπαίδευση του σκύλου. Η ξεχωριστή βιωματική αυτή εμπειρία πραγματοποιήθηκε στους 47 μαθητές/-τριες των τμημάτων 7 και 2 του 6ου Νηπιαγωγείου Ξάνθης στα πλαίσια του σχολικού προγράμματος περιβαλλοντικής εκπαίδευσης: “Δίκτυο ΠΦΠΟ – Σύντροφοι είμαστε με τα ΖΩα, αγωνιζόμαστε για τα δικαιώματά τους από τΩΡΑ.”
Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως την Αστυνομική Δ/νση Ξάνθης, καθώς και το Υπουργείο Δημόσιας Τάξεως για τη θετική ανταπόκριση στο αίτημα συνεργασίας με το σχολείο μας!
Ο φυλλομετρητής σας δεν υποστηρίζει προβολή PDF. Κατεβάστε το αρχείο PDF.
Μία εβδομάδα αργότερα παίξαμε στην εφαρμογή Wordwall το κουίζ ερωτήσεων που δημιουργήσαμε ως ανατροφοδότηση για να διαπιστώσουμε τα μηνύματα και την αξία της εκπαιδευτικής αυτής επίσκεψης και σας το λέμε αληθινά…τα βρήκαμε όλα, θυμόμασταν κάθε λεπτομέρεια, τα πήγαμε τέλεια! Θα σας θυμόμαστε πάντα κύριε Πάρη και Ash!!!

