Χαράς ευαγγέλια για τους μικρούς μας μαθητές και μαθήτριες της Α΄τάξης που επισκέφτηκαν χθες και επίσημα τη βιβλιοθήκη του σχολείου μας.
Με τη συνοδεία της δασκάλας τους κ. Μαυρίδου Σοφίας και την επιμέλεια της υπεύθυνης βιβλιοθήκης κ. Καφετζοπούλου Κατερίνας, φόρεσαν το πιο σοβαρό τους ύφος και ξεναγήθηκαν στο φιλόξενο χώρο ως επίσημοι προσκεκλημένοι.
Οι δασκάλες του σχολείου μας , τους εξήγησαν τον τρόπο που λειτουργεί η βιβλιοθήκη καθώς και τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους. Έριξαν προσεκτικές ματιές στο εκθετήριο των βιβλίων, ξεφύλλισαν τις πολύχρωμες σελίδες τους και άγγιξαν τα γυαλιστερά εξώφυλλα.
Στο τέλος της ώρας φάνηκαν να έφυγαν ενθουσιασμένοι κι εμείς αποκτήσαμε την ελπίδα ότι θα καλλιεργήσουμε νέους βιβλιοφάγους!

