ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Αγαπητά μου παιδιά,

Πριν  δύο εβδομάδες περίπου έκλεισαν ξαφνικά τα σχολεία λόγω κορονοϊού. Στην αρχή φαντάζομαι θα χαρήκατε όλοι. Φυσιολογικό. Κι εγώ το ίδιο θα έκανα στη θέση σας θα πανηγύριζα! Όμως δυστυχώς δεν κλείσαμε για διακοπές. Τώρα φαντάζομαι  θα είστε στενοχωρημένοι όπως όλοι μας. Δεν είναι ωραίο να είμαστε μόνοι στο σπίτι χωρίς να μπορούμε να καλέσουμε τους φίλους μας. Σας καταλαβαίνω. Όμως, καλά μου παιδιά, επειδή αυτός ο κορονοϊός είναι μια καινούργια ασθένεια πρέπει να βάλουμε όλοι τα δυνατά μας για να τον νικήσουμε!

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

 

Τώρα που έχουμε πολύ χρόνο στη διάθεσή μας ευκαιρία είναι να ξεκινήσουμε να γράφουμε ημερολόγια, να διαβάζουμε βιβλία που μας αρέσουν, να παίζουμε με τους γονείς μας επιτραπέζια, να βλέπουμε ταινίες, να ακούμε μουσική και ….. προπαντός να μην ξεχνάμε τα μαθήματά μας κάνοντας επαναλήψεις.

Οι δάσκαλοί σας κι εγώ προετοιμαζόμαστε για έναν καινούργιο τρόπο διδασκαλίας: Την εξ αποστάσεως που στηρίζεται στην τεχνολογία. Σύντομα οι δάσκαλοί σας θα επικοινωνήσουν μαζί σας και θα σας ενημερώσουν για τον τρόπο επικοινωνίας σας.

Εύχομαι να είστε καλά, να περνάτε καλά με τις οικογένειές σας  και σύντομα να βρεθούμε όλοι στο σχολείο και να γεμίσει ξανά η αυλή του σχολείου μας με γέλια και ξεφωνητά!

Η Διευθύντρια του Σχολείου

Και για να μην ξεχνιόμαστε,  ………..λίγες οδηγίες για τον κορονοϊόΛήψη αρχείου

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.
Δημοσιεύθηκε στην ανακοινώσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση