ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς,

1) Παρακαλούμε να μας γνωστοποιήσετε άμεσα και   το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 16-03-2020 στο E- MAIL  του σχολείου μας:  mail@5dim-oraiok.thess.sch.gr

τα κινητά σας τηλέφωνα (για επικαιροποίηση) καθώς και τα e- mail σας.

Θα θέλαμε να σταλούν με την παρακάτω μορφή.

Παρακαλούμε ως πρώτος κηδεμόνας να δηλωθεί  σε πρώτη φάση ο γονέας που θέλει να έχει την άμεση επικοινωνία με το σχολείο.

Ονοματεπώνυμο μαθητή:                                                                                  Τάξη:

1ος Κηδεμόνας:

Ονοματεπώνυμο:                                                        Κινητό:                                     E- MAIL:

2ος  Κηδεμόνας

Ονοματεπώνυμο:                                                       Κινητό:                                     E- MAIL:

Η ενέργεια αυτή γίνεται στο πλαίσιο της πρόθεσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για την προετοιμασία της πλατφόρμας της τηλεκπαίδευσης των μαθητών/τριών για το διάστημα που θα κριθεί απαραίτητο.

Όσοι γονείς  δεν έχουν e-mail  θα ενημερωθούν αργότερα με νεώτερη ανακοίνωση.

 2) Οποιοδήποτε αίτημα σας παρακαλούμε να στέλνεται ηλεκτρονικά στο E- MAIL του σχολείου και θα σας δίνεται ηλεκτρονικά η απάντηση. Για οποιαδήποτε απορία σας, μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά από αύριο στο σχολείο.

3) Παρακαλούμε να επισκέπτεστε καθημερινά την ιστοσελίδα του σχολείου μας

blogs.sch.gr/5dimoraiok/ για να ενημερώνεστε για τις νέες ανακοινώσεις.

Ευελπιστούμε να ανταποκριθείτε άμεσα στο αίτημά μας για να ολοκληρωθεί τάχιστα αυτή  η διαδικασία, η οποία μας ανατέθηκε από τη Διεύθυνση  πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης .

 

                                               

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.
Δημοσιεύθηκε στην ανακοινώσεις, τα νέα μας. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση