Στιγμιότυπο 2021-03-30, 09.55.22

4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
Φιλοζωική εκδήλωση “Ο Ρήγας τρία χρόνια μετά”από την Α΄ τάξη του 5ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών
????Τρία χρόνια μετά την υιοθεσία του, που είχε προωθηθεί μέσα από ένα φιλοζωικό πρόγραμμα του σχολείο μας, ο αγαπημένος μας σκυλάκος Ρήγας ήρθε με την οικογένειά του (Μαρία Γραικού), ως επίτιμος καλεσμένος της εκδήλωσής μας για τα αδέσποτα! Υγιής, όμορφος και χαρούμενος, ο πρώην αδέσποτος, είχε να πει πολλά σε μαθητές και γονείς! ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ – ΥΙΟΘΕΤΗΣΤΕ ΕΝΑ ΑΔΕΣΠΟΤΟ.
????????Η πρόεδρος του Συλλόγου Ζωόφιλων Γιαννιτσών,Anna Gergou, μίλησε στους μαθητές του σχολείου για το έργο του συλλόγου, το Δημοτικό Καταφύγιο της πόλης μας, για τις υποχρεώσεις των ιδιοκτητών κατοικίδιων και τη νομοθεσία που αφορά τα ζώα.
????????Ο κτηνίατρος Ρίντης Γιάννης ενημέρωσε για την υγιεινή συμβίωση ανθρώπων και κατοικίδιων και τις υποχρεώσεις των ιδιοκτητών ζώων σε ό,τι αφορά την υγεία τους.
????????Η χορωδία του σχολείου τραγούδησε για γάτες και σκύλους με τη μουσικό μας Oksana Solomonidou!
????????Τα πρωτάκια του 5ου, του Α2 από το 7ο Δημοτικό με την Xirou Maria και του Δημοτικού Σχολείου Πέλλας παρουσίασαν το φιλοζωικό παραμύθι “Βρέχει γάτες και σκύλους” που έγραψαν συνεργατικά στα πλαίσια του προγράμματος “Τέχνη και δημιουργική γραφή”!
????????Την εκδήλωση παρακολούθησαν οι μαθητές της Β΄ τάξης του Δημοτικού σχολείου Νέας Πέλλας με τους οποίους εκπονείται συνεργατικά το πρόγραμμα “Οι αδέσποτοι φίλοι μας” στη διαδικτυακή πλατφόρμα e-Twinning με την διευθύντριά τους Μαρία Χαριτωνίδου !
????Τα πρωτάκια με τη θεατρολόγο Danai Tanidou έπαιξαν το θεατρικό “Ο αδέσποτος Κώστας” του Μάκης Τσίτας – Makis Tsitas
δίνοντας σε γονείς και μαθητές μηνύματα αγάπης και συμπόνιας για τους τετράποδους φίλους μας!
????Και τέλος, επειδή η αγάπη δείχνεται με έργα, ο διευθυντής του σχολείου Kostas Alvanos και η δασκάλα της Α΄ τάξης Afroditi Piperari προώθησαν την υιοθεσία ενός αδέσποτου κουταβιού που το έφεραν στην εκδήλωση γι αυτόν τον σκοπό! Το κουταβάκι φιλοξενείται ώσπου να βρεθεί η παντοτινή του οικογένεια! Ευχόμαστε να είναι τυχερό σαν τον Ρήγα της καρδιάς μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *