Feed
Άρθρα
Σχόλια

Αγαπητοί γονείς,

17 1973Σας ενημερώνουμε ότι ο εορτασμός της επετείου του Πολυτεχνείου σύμφωνα και με τη σχετική εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ θα εορταστεί στο σχολείο μας ως εξής :

Την Τετάρτη 17/11/2021 όλοι οι μαθητές θα προσέλθουν χωρίς τσάντες κανονικά έως τις 08:15 π.μ. Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν μέσα στις τάξεις για μία ώρα περίπου με ευθύνη των δασκάλων των τάξεων σε συνεργασία με τις ειδικότητες χωρίς την παρουσία γονέων και με τήρηση των μέτρων κατά της διάδοσης του covid-19 (μάσκες, αποστάσεις, αντισηπτικά).

Στη συνέχεια, θα αποχωρήσουν στις 9:30π.μ. οι μαθητές /τριες της Α΄ και Β΄ τάξης, στις 9:35 οι μαθητές /τριες της Γ΄ και Δ΄ τάξης και στις 09:40 οι μαθητές /τριες της Ε΄ και Στ΄ τάξης,  με ευθύνη των γονέων τους. Παρακαλείσθε να φροντίσετε για την ασφαλή αποχώρηση των μαθητών στην αναφερόμενη ώρα.

Όποιοι επιθυμούν βεβαίωση για την εργασία τους παρακαλούνται να στείλουν σχετικό αίτημα στο mail@5dim-ag-varvar.att.sch.gr αναφέροντας το ονοματεπώνυμο του/της μαθητή/τριας, την τάξη φοίτησης καθώς και το πρόσωπο για το οποίο θα εκδοθεί η βεβαίωση (πατέρας – μητέρα).

Η πρωινή υποδοχή και το Ολοήμερο δε θα λειτουργήσουν.

Από τον Σύλλογο Διδασκόντων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων