Feed
Άρθρα
Σχόλια

Αγαπητοί γονείς

Σύμφωνα και με προηγούμενες αναρτήσεις μας, σας υπενθυμίζουμε ότι από τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου 2021 ξεκινά η λειτουργία της πλατφόρμας  https://edupass.gov.gr/. Δείτε και κατεβάστε εδώ σχετικές οδηγίες τόσο για την εφαρμογή όσο και για τη διαχείριση υπόπτων και επιβεβαιωμένων κρουσμάτων καθώς και το ΦΕΚ ίδρυσης και παραγωγικής λειτουργίας της ανωτέρω εφαρμογής.
Με τις μέχρι σήμερα κατευθύνσεις οι «χάρτινες» – χειρόγραφες βεβαιώσεις θα είναι σε ισχύ ως εξής:

Μέχρι τώρα  έπρεπε όλοι να μπαίνουν στο https://self-testing.gov.gr/ και να δηλώνουν ηλεκτρονικά το αποτέλεσμα του αυτοδιαγνωστικού τεστ. Επειδή όμως κάποιοι δεν είχαν εκτυπωτή παρεχόταν η διευκόλυνση της χειρόγραφης βεβαίωσης.Τώρα λοιπόν ΟΛΟΙ θα ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΟ https://edupass.gov.gr/ το αποτέλεσμα και ή θα ΕΚΤΥΠΩΝΟΥΝ ή θα γράφουν ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ τη βεβαίωση.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΑΘΗΤΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΚΑΡΤΑ.

Οπτικοποιημένες οδηγίες για τους κηδεμόνες για τη δήλωση στην πλατφόρμα (από τον εκπαιδευτικό Στράτο Κυριαζίδη)

Ο διευθυντής, ως αρμοδίως εξουσιοδοτημένος, θα μπορεί να δει πλέον ηλεκτρονικά τη δήλωση αποτελέσματος και να επιτρέψει ή όχι την είσοδο στο σχολείο στον μαθητή.
Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί το τι θα γίνει για κάποιον που δεν έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο ή τι θα γίνει σε πιο εξειδικευμένες περιπτώσεις (ευπαθείς ομάδες κλπ). 
Πραγματικά, είμαστε σε μια συνεχή επικοινωνία με τους προϊσταμένους, για να δούμε, πώς θα επιτραπεί η είσοδος των μαθητών εφαρμόζοντας μεν τον νόμο, αλλά ταυτόχρονα αποφεύγοντας την ταλαιπωρία των γονέων.
Για οποιαδήποτε εξέλιξη, θα ενημερωθείτε άμεσα. 
Παρακαλούμε να  ελέγχετε το e-mail σας και το blogs.sch.gr/5dimagvar ώστε να είστε ενημερωμένοι. 
Καλή δύναμη σε όλους μας !
Από τη διεύθυνση του σχολείου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων