Feed
Άρθρα
Σχόλια

png transparent etwinning europe school teacher education school text logo teacherΟι μαθητές και οι μαθήτριες του Γ2΄ θα συμμετάσχουν φέτος σε συνεργατικό έργο eTwinning με τίτλο: «Όταν τα ειδώλια αφηγούνται».

Πρόκειται για ένα σύντομο έργο διάρκειας 4 – 6 μηνών σε μια συνεργασία σχολείων από την Ελλάδα και την Κύπρο. Οι μαθητές, οι μαθήτριες και οι εκπαιδευτικοί θα γνωριστούν και θα χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα του eTwinning για επικοινωνία και συνεργασία, δημιουργία συλλογικών προϊόντων ώστε να έρθουν σε επαφή με τον πολιτισμό και συγκεκριμένα τα κυκλαδικά και κυπριακά ειδώλια και το προσφυγόσημο της Κύπρου, τα οποία αφού τα γνωρίσουν και τα επεξεργαστούν στη συνέχεια θα τα αποτυπώσουν μέσω της τέχνης, με τον δικό τους σύγχρονο  τρόπο.

Η πλατφόρμα eTwinning, μέρος της ESEP (Πλατφόρμα Ευρωπαϊκής Σχολικής Εκπαίδευση), είναι ένας διαδικτυακός χώρος αποκλειστικά για σχολικές συνεργασίες ευρωπαϊκών χωρών, ώστε να επικοινωνούν, να συνεργάζονται, να αναπτύσσουν έργα, να μοιράζονται και να αισθάνονται και να συμμετέχουν στην πιο συναρπαστική κοινότητα μάθησης στην Ευρώπη.

https://school-education.ec.europa.eu/en/etwinning

Σχολεία – συνεργάτες

6ο Δ.Σ. Κηφισιάς- – 3ο Δ.Σ. Γλυκών Νερών – 13ο Δ.Σ. Ρεθύμνου – 11ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης – 2ο Δ.Σ. Τήνου – Α΄ Δ.Σ. Κάτω Πολεμιδίων – Β΄ Δ.Σ. Κολοσσίου – Γ΄ Δ.Σ. Λεμεσού

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων