Νεα ενημέρωση για την Τετάρτη 24/3/2021

Σας ενημερώνουμε οτι την Τετάρτη 24/3/2021, στο πλαίσιο του εορτασμού της επετείου της 25ης Μαρτίου, οι μαθητές θα συνδεθούν την 2η ώρα στο σύνδεσμο του εκπαιδευτικού σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα αποσταλεί στα email των κηδεμόνων.

Δημοσιεύθηκε στη Γενικά άρθρα | Σχολιάστε

Πρόγραμμα μαθημάτων εξ’ αποστάσεως εκπαιδευσης και ωράριο

Ενημερωθείτε παρακάτω για το τρέχον πρόγραμμα μαθημάτων και το ωράριο για την εξ΄αποστάσεως εκπαίδευση.

Δημοσιεύθηκε στη Γενικά άρθρα | Σχολιάστε

Ενημέρωση για τις υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης

Σας υπενθυμίζουμε πως στο σχολείο μας έχει τοποθετηθεί η κ. Μικέλα Χρόνη ΠΕ23 (Ψυχολόγος, chrmikela@sch.gr) και η κ. Ελευθερία Σοφικίτη ΠΕ30 (Κοινωνική Λειτουργός, esofikiti@sch.gr), προκειμένου να υποστηρίξουν τους μαθητές-τριες και να συνεργαστούν με τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου, παρέχοντας υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης.

Όποιος γονέας ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνεί μαζί τους κάθε Τετάρτη 8:30-12:35. Μέχρι να λειτουργήσει ξανά το σχολείο δια ζώσης, η επικοινωνία θα πραγματοποιείται ηλεκτρονικά, είτε απευθυνόμενοι στη διεύθυνση του σχολείου, η οποία θα μεσολαβήσει για να οριστεί ραντεβού και θα σας γνωστοποιήσει τον σύνδεσμο webex των συναδέλφων, είτε απευθείας στα e-mail τους.

Δημοσιεύθηκε στη Γενικά άρθρα | Σχολιάστε

Ανακοινώσεις για την επαναλειτουργία του σχολείου

Σας ενημερώνουμε οτι τα μαθήματα θα συνεχιστούν από την Παρασκευή 8/1/2021, διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας webex και σύμφωνα με το ισχύον ωρολόγιο πρόγραμμα.

Στο πλαίσιο της έγκυρης ενημέρωσης και με σεβασμό στα προσωπικά δεδομένα των μαθητών, καλούνται όσοι γονείς επιθυμούν ενημέρωση για την επίδοση μαθητή\τριας, να στέλνουν email στον εκπαιδευτικό που τους ενδιαφέρει μέσω των email των μαθητών στο Πανελλήνιο Σχολικό δίκτυο (της μορφής ….@sch.gr).

Δημοσιεύθηκε στη Γενικά άρθρα | Σχολιάστε

Συμμετοχή στη συλλογή τροφίμων στο 2ο Σώμα Προσκόπων

Αντιπροσωπεία μαθητών του σχολείου μας, με τη συνοδεία της εκπαιδευτικού Πολυχρονιάδου Πετρούλας, συμμετείχαν στη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων για την «Κοινωνική κουζίνα – Δωρεάν φαγητό για όλους»  στο 2ο Σύστημα Προσκόπων Αιγάλεω.

Δημοσιεύθηκε στη Γενικά άρθρα | Σχολιάστε

Ενισχυτική διδασκαλία 2020-2021

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, σας ενημερώνουμε σχετικά με το θεσμό της ενισχυτικής διδασκαλίας που θα πραγματοποιηθεί και την τρέχουσα  σχολική χρονιά και με δυνατότητα τηλεκπαίδευσης αν είναι αναγκαίο. Η ενισχυτική διδασκαλία πραγματοποιείται τις απογευματινές ώρες από τις 14:30 έως 17:30 στις αίθουσες του 2ου Γυμνασίου Αιγάλεω.

Ενισχυτική διδασκαλία παρέχεται στα εξής μαθήματα:

  • Νεοελληνικη γλώσσα και γραμματεία
  • Αρχαια ελλνική γλώσσα και γραμματεία
  • Μαθηματικά
  • Φυσική
  • Χημεία
  • Αγγλικά

Οι μαθητές που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν ένα ή περισσότερα μαθήματα, οι κηδεμόνες τους πρέπει να συμπληρώσουν την Υπεύθυνη Δήλωση που βρίσκεται παρακάτω και να την στείλουν ηλεκτρονικά έως την Δευτέρα  7/12/2020 στο email: mail@4gym-aigal.att.sch.gr.

Υπεύθυνη δήλωση μαθημάτων 2020_2021

Aπό τη Διεύθυνση

Δημοσιεύθηκε στη Γενικά άρθρα | Σχολιάστε

Οδηγίες για την εξ΄ αποστάσεως εκπαίδευση (4): Αλλαγή link εκπαιδευτικών

Σας ενημερώνουμε οτι έγιναν αλλαγές στα links των εκπαιδευτικών λόγω της σημερινής αναβάθμισης της πλατφόρμας webex. Η αλλαγή συνίσταται στη προσθήκη του αριθμού 2 μετά τη λέξη secondary όπως φαίνεται στο παρακάτω παράδειγμα:

Για τον εκπαιδευτικό που είχε link: https://minedu-secondary.webex.com/meet/tadgiann το νέο link είναι: https://minedu-secondary2.webex.com/meet/tadgiann

Παρακαλούνται γονείς και μαθητές να ελέγξουν την αλληλογραφία τους στη διεύθυνση webmail.sch.gr έτσι ώστε να ενημερωθούν για τις αλλαγές.

Δημοσιεύθηκε στη Γενικά άρθρα | Σχολιάστε

Διαδικτυακή εκδήλωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Σας ενημερώνουμε οτι την Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020 δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα αλλά μια διαδικτυακή εκδήλωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου, ξεχωριστά για κάθε τμήμα του σχολείου. Οι μαθητές καλούνται να συνδεθούν στις 8:45 στο link του αντίστοιχου εκπαιδευτικού σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Δημοσιεύθηκε στη Γενικά άρθρα | Σχολιάστε

Οδηγίες για την εξ΄ αποστάσεως εκπαίδευση (3)

Σας ενημερώνουμε οτι από αύριο Τρίτη 10/11/2020 θα ισχύει νέο ωράριο για την εξ΄αποστάσεως εκπαίδευση. Το ωρολόγιο πρόγραμμα παραμένει το ίδιο ενώ ανακοινώνεται ανανεωμένο το αρχείο με τους συνδέσμους (links) των εκπαιδευτικών. Επιλέξτε τους παρακάτω συνδέσμους για να δείτε τα αντίστοιχα αρχεία:

  • Ωρολόγιο Πρόγραμμα
  • Links εκπαιδευτικών
  • Ωράριο

Οι εκπαιδευτικοί του τμήματος ένταξης θα επικοινωνήσουν οι ίδιοι με τους μαθητές για να οργανώσουν το μάθημα τους. Η ψυχολόγος και η κοινωνική λειτουργός θα επικοινωνούν κάθε Τετάρτη από 8:15 έως 12:30 στα links που δίνονται στο παραπάνω αρχείο.

Δημοσιεύθηκε στη Γενικά άρθρα | Σχολιάστε

Οδηγίες για την εξ’αποστάσεως εκπαίδευση (2)

Σας ενημερώνουμε οτι στα emails των γονέων/κηδεμόνων αλλά και των μαθητών έχουν σταλεί οι προσωπικές διευθύνσεις των εκπαιδευτικών για την πραγματοποίηση των τηλεδιασκέψεων μέσω webex με βάση το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί την Παρασκευή 6/11/2020.

Πατήστε εδώ για να δείτε τις διευθύνσεις των εκπαιδευτικών.

Δημοσιεύθηκε στη Γενικά άρθρα | Σχολιάστε