Ανακοίνωση για την Ενημέρωση Γονέων στις 22/11/2017

Σας ενημερώνουμε οτι την Τετάρτη 22/11/2017 θα υπάρξει τροποποίηση στο πρόγραμμα ενημέρωσης των γονέων καθώς θα απουσιάζουν οι εκπαιδευτικοί Λουκάκου Ε., Ντάφου Ε., Βουρλούμης Β. και Θεοχάρη Β.

Κατηγορίες: Γενικά άρθρα | Γράψτε σχόλιο

Ανακοίνωση 17/11/2017

Σας ενημερώνουμε οτι μετά από απόφαση της Περιφερειας Αττικής, τα σχολεία του νομού είναι σήμερα κλειστά. Οπότε δεν θα πραγματοποιηθεί η σημερινή εορτή για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Κατηγορίες: Γενικά άρθρα | Γράψτε σχόλιο

Ανακοίνωση για την Ενημέρωση Γονέων στις 15/11/2017

Σας ενημερώνουμε οτι την Τετάρτη 15/11/2017 θα υπάρξει η εξής τροποποίηση στο πρόγραμμα ενημέρωσης των γονέων: η κ. Αγαπητού Ε. θα δεχθεί γονείς την 5η αντι την 4η διδακτική ώρα.

Κατηγορίες: Γενικά άρθρα | Γράψτε σχόλιο

Ανακοίνωση για την Ενημέρωση Γονέων στις 8/11/2017

Σας ενημερώνουμε οτι την Τετάρτη 8/11/2017 θα τροποποιηθεί κατάλληλα το πρόγραμμα ενημέρωσης των γονέων καθώς θα απουσιάζουν από το σχολείο (λόγω εκπαιδευτικών επισκέψεων με την Α Τάξη), οι εκπαιδευτικοί Μακρίδης Γ., Σπυριδάκης Κ., Σταυρουλάκη Μ., Κοβάνη Ρ., Αγαπητού Ε., Ξάνθος Ε.

Κατηγορίες: Γενικά άρθρα | Γράψτε σχόλιο

Πρόγραμμα Ενημέρωσης Γονέων 2017-2018

Ανακοινώνεται οτι από την Τετάρτη 25/10/2017 μπορούν οι γονείς και κηδεμόνες  να ενημερώνονται από τους καθηγητές του σχολείου για την επίδοση των μαθητών σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει δημιουργηθεί (περιέχει ημερομηνίες και ώρες ενημέρωσης για κάθε εκπαιδευτικό).

Πατήστε εδώ για να δείτε το πρόγραμμα ενημέρωσης για το σχολικό έτος 2017-2018.

Κατηγορίες: Γενικά άρθρα | Γράψτε σχόλιο

Ενισχυτική Διδασκαλία 2017-2018

Στο πλαίσιο της έναρξης των τμημάτων ενισχυτικής διδασκαλίας για το σχολικό έτος 2017-2018, καλούνται όσοι γονείς επιθυμούν τα παιδιά τους να παρακολουθήσουν κάποιο τμήμα, να συμπληρώσουν την αντίστοιχη αίτηση (είτε στο σπίτι είτε στο σχολείο) και να την υποβάλουν στο διευθυντή μέχρι και την Πέμπτη 26/10/2017.

Πατήστε εδώ για να δείτε την απόφαση έναρξης των τμήμάτων ενισχυτικής διδασκαλίας.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την αίτηση.

Κατηγορίες: Γενικά άρθρα | Γράψτε σχόλιο

Ενημέρωση Γονέων για το πρόγραμμα Erasmus+

erasmus+Στο πλαίσιο της συγκρότησης της εκπαιδευτικής ομάδας μαθητών, που θα ασχοληθεί με το νεό πρόγραμμα Erasmus+ «Effective Steps to Empathize», καλούμε όσους γονείς επιθυμούν να παρευρεθούν (με βάση την πρόσκληση που έχει ηδη μοιραστεί), την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 18:30 στην ενημέρωση που θα γίνει στο σχολείο.

Κατηγορίες: Εκπαιδευτικά Προγράμματα, Ευρωπαϊκά Προγράμματα | Γράψτε σχόλιο

Ενημέρωση για την επιδημική έξαρση ιλαράς – εμβολιασμός

Πατήστε εδώ για να δείτε την ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας σχετικά με την επιδημική έξαρση της ιλαράς και τον εμβολιασμό της ασθένειας.

Κατηγορίες: Γενικά άρθρα | Γράψτε σχόλιο

Ενημέρωση Συλλόγου Γονέων προς τους γονείς των μαθητών της Α Τάξης (4/10/2017)

Με χαρά σας υποδεχόμαστε στο 4ο Γυμνασίο Αιγάλεω και ευχόμαστε σε όλους, μαθητές, γονείς και κηδεμόνες μία πολύ καλή και δημιουργική σχολική χρονιά. Ιδιαίτερα στα παιδιά και στους γονείς της πρώτης γυμνασίου, ευχόμαστε μια ομαλή προσαρμογή στο νέο σχολικό περιβάλλον.

Καλούμε όλους τους γονείς και κηδεμόνες να γίνουν μέλη του Συλλόγου μας και να σταθούν δίπλα μας  συνοδοιπόροι στην προσπάθεια μας να ανταποκριθούμε  στις ανάγκες και στα προβλήματα των μαθητών και της σχολικής κοινότητας γενικότερα.

Η ετήσια συνδρομή για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας ανέρχεται στο ποσό των 5 € ανεξαρτήτως του αριθμού των παιδιών που φοιτούν σε αυτό. Το ποσό αυτό μαζί με άλλα έσοδα που θα προκύψουν από εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, θα διατεθούν σε έργα και διάφορες δραστηριότητες που θα γίνουν στο γυμνάσιο καθώς στην κάλυψη ενός ποσού σε ορισμένες εκδρομές των μαθητών.

Επιθυμώντας να εξασφαλίσουμε έναν άμεσο χαρακτήρα στην επικοινωνία μας, την οποία θεωρούμε απαραίτητη προκειμένου να μας γνωστοποιήσετε τυχόν προβλήματα, να αναζητήσουμε από κοινού λύσεις αλλά και για να συζητήσουμε πιθανές προτάσεις σας σχετικά με την ευόδωση και την ενδυνάμωση του ρόλου μας, υπάρχουν οι εξής δυνατότητες για να έρθετε σε επαφή με τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων:

  • Κάθε Τετάρτη και ώρα 10:00 – 12:00, στο χώρο του σχολείου θα βρίσκεται από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ο πρόεδρος του Δ.Σ. κύριος Βουτσινάς Κων/νος.
  • Αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος (mail) στην παρακάτω διεύθυνση του συλλόγου μας: sgk4gymaig@yahoo.com

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι οι δράσεις του Συλλόγου μας θα κοινοποιούνται ιστολόγιο του σχολείου μας. Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε τη δήλωση εγγραφής μέλους.

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις Συλλόγου Γονέων και Κηδενόνων | Γράψτε σχόλιο

Απολογισμός πεπραγμένων Συλλόγου Γονέων 2016-2017

Πατήστε εδώ για να δείτε τον απολογισμό πεπραγμένων του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, για το έτος σχολικό 2016-2017.

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις Συλλόγου Γονέων και Κηδενόνων | Γράψτε σχόλιο