Όμιλοι

istockphoto 1077712430 612x612 3
Photo Taken In Tbilisi, Georgia

Ο Όμιλος Λέσχης Κινηματογράφου πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη στις 13.30 μ.μ. στο σχολείο.

Πραγματεύεται θέματα τις καθημερινότητας, κατόπιν θέασης εγκεκριμένων ταινιών ή βίντεο, ακολουθεί συζήτηση από την Υπεύθυνη Εκπαιδευτικό: Μαρία Κατσίδου, Συνεργάτη Εκπαιδευτικό: Δημήτριο Δεληγιάννη και την Κοινωνιολόγο – Εγκληματολόγο (Μ.Δ.Ε. Ποινικό Δίκαιο και Εξαρτήσεις): Έφη Δρακάκη από την EXARTISI Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία.

Την Τετάρτη 10/01/2024, στον Όμιλο της Λέσχης Κινηματογράφου θα μας επισκεφτεί ο σκηνοθέτης Γεώργιος Μπακάλης. Θα αναλύσει διεξοδικά το πώς δημιουργείται μία ταινία μικρού μήκους, δίνοντας λεπτομέρειες για το σενάριο, τη σκηνοθεσία κ.α. Όσοι μαθητές/τριες επιθυμούν, μέλη και μη του Ομίλου της Λέσχης Κινηματογράφου, μπορούν να παρευρεθούν. Επιπλέον, θα δοθούν δηλώσεις για όσους μαθητές/τριες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην ταινία μικρού μήκους που θα επιμεληθούν οι ίδιοι οι μαθητές με σαφείς κατευθύνσεις των Υπευθύνων του Ομίλου, καθώς και του σκηνοθέτη.

Όσοι μαθητές/τριες επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή προκειμένου να συμμετάσχουν στην ταινία μικρού μήκους που θα επιμεληθούν οι ίδιοι μαζί με μαθητές που συμμετέχουν στον Όμιλο της Λέσχης Κινηματογράφου (σενάριο- σκηνοθεσία κ.α.) με τις κατευθύνσεις των Υπευθύνων του Ομίλου, αλλά και του σκηνοθέτη Γεώργιου Μπακάλη.

istockphoto 539294639 612x612 2
Chess pieces lined up for the start of the game , focusing on the tower.

Ο Όμιλος Λέσχης Σκακιού πραγματοποιείται κάθε Τρίτη στις 13.30 μ.μ. στο σχολείο.

Εσωτερικό Τουρνουά Σκακιού μεταξύ των μαθητών του σχολείου, συζήτηση για τεχνικές προσέγγισης του παιχνιδιού από ειδικούς.

Υπεύθυνος Εκπαιδευτικός: Δημήτριος Δεληγιάννης, Συνεργάτης Εκπαιδευτικός: Μαρία Κατσίδου.

Τη Δευτέρα 29/01/2024 στις 13.30 μμ, στον Όμιλο της Λέσχης Σκακιού θα μας επισκεφτεί ο προπονητής σκακιού Κύριος Τσαρουχάς Βασίλης, προκειμένου να αναλύσει διεξοδικά τεχνικές στο σκάκι. Αξιοσημείωτο είναι ότι έχει πολλές προσωπικές αγωνιστικές διακρίσεις στο σκάκι, μεγάλη προπονητική εμπειρία, καθώς και προσωπική σκακιστική βιβλιογραφία και πρωτότυπες σκακιστικές σημειώσεις. 

Από τις αρχές Φεβρουαρίου έχει ξεκινήσει εσωτερικό Πρωτάθλημα στον Όμιλο Σκακιού και με την ολοκλήρωσή του θα απονεμηθούν κύπελλα και μετάλλιο στους αθλητές/τριες. Τα κύπελλα και το μετάλλιο είναι δωρεά του σκακιστή μας Κύριου Τσαρουχά Βασίλειου, τον οποίο τον ευχαριστούμε πολύ για την ευγενική συνεισφορά του !!!

 

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων