preload
 3ο Γυμνάσιο Γλυφάδας
Νοέ 21 15
Σήμερα 15-11-2021 ο Δήμαρχος Γλυφάδας κ. Παπανικολάου έκανε την ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με δωρεάν rapid τεστ που θα γίνονται καθημερινά στη Γλυφάδα:
“Από σήμερα δωρεάν rapid τεστ καθημερινά στη Γλυφάδα, με μόνιμο συνεργείο του ΕΟΔΥ !
Το ιικό φορτίο στην ευρύτερη περιοχή μας ανεβαίνει και επιστρατεύουμε κάθε μέσο για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού και την καλύτερη δυνατή προστασία της δημόσιας υγείας.
Το προσωπικό του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται από σήμερα, καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή στη Γλυφάδα μας, από τις 9:30 το πρωί έως τις 3:00 το μεσημέρι, για τη διενέργεια δωρεάν rapid tests σε όλους όσοι το επιθυμούν.
Στο ισόγειο του Παλαιού Δημαρχείου Γλυφάδας (είσοδος από την παραλία), σε έναν χώρο που διαμορφώσαμε ώστε να είναι απολύτως άνετος, λειτουργικός και ασφαλής.
Ελάτε με την ταυτότητά σας και φορώντας τη μάσκα σας και με τον γονέα ή κηδεμόνα αν είστε ανήλικοι (ή με εξουσιοδότησή τους).
Ευχαριστούμε τον ΕΟΔΥ για την εξαιρετική συνεργασία.
Ευχαριστώ τον αντιδήμαρχο Νίκο Βρυζίδη, του οποίου η συμβολή για την προσπάθεια αυτή και γενικότερα για τη διαχείριση της πανδημίας είναι καθοριστική.
Στο Δήμο μας έχουμε πλέον ένα ακόμα σημαντικό εργαλείο για να περιορίσουμε τη διασπορά του κορονοϊού και για να προστατευτούμε. Ας το αξιοποιήσουμε !”

Τα σχόλια δεν επιτρέπονται

 Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση