preload
 3ο Γυμνάσιο Γλυφάδας
Νοέ 19 25

Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος  Γονέων και Κηδεμόνων μετά από πρόταση της ομάδας εθελοντισμού του 3ου Γυμνασίου Γλυφάδας, στο πλαίσιο του προγράμματος «Νοιάζομαι και Δρω»,  σας προσκαλούν να ενισχύσετε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Γλυφάδας. Όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο από την Τρίτη 26/11/2019 έως και την Δευτέρα 2/12/2019. Τα τρόφιμα θα συγκεντρωθούν στον χώρο του σχολείου από τις υπεύθυνες καθηγήτριες (κα. Δεκαρίστου, κα. Δοκοπούλου, κα. Λουμπαρδιά ).

Τα τρόφιμα που χρειάζονται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη πρώτης ανάγκης όπως:

  • Ζυμαρικά
  • Ρύζι
  • Λάδι
  • Χυμός Ντομάτας
  • Ζάχαρη
  • Καφές
  • Γάλα μακράς διαρκείας
  • Είδη υγιεινής
  • Απορρυπαντικά
  • Κονσέρβες

Είναι δεκτό  όποιο άλλο τρόφιμο μακράς διαρκείας  πιστεύετε πως είναι αναγκαίο και μπορείτε να το προσφέρετε.

Η συνεισφορά όλων μας είναι σημαντική. Ας ενισχύσουμε την προσπάθεια των κοινωνικών δομών του Δήμου μας.

Νοέ 19 25

Με αφορμή την εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων στην Αττική τα οποία αναμένεται να ενταθούν τις πρωινές ώρες, η Περιφέρεια Αττικής με εντολή του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη, έχοντας ως απόλυτη προτεραιότητα την ασφάλεια των μαθητών και των πολιτών και με δεδομένες τις δυσκολίες αλλά και την επικινδυνότητα στις μετακινήσεις αυτές τις ώρες, αποφάσισε να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία σε όλο το λεκανοπέδιο μέχρι και τις 10 το πρωί.

Παράλληλα, συστήνει σε όλους τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις την ώρα της έντασης των φαινομένων.

Νοέ 19 17

Με απόφαση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Αττικής, την Τρίτη 19 Νοεμβρίου θα παραμείνουν κλειστά τα  δημόσια Γυμνάσια – Λύκεια της Νότιας Εκπαιδευτικής περιφέρειας Αθήνας.

Χορηγήθηκε άδεια απουσίας από τα καθήκοντά τους στους καθηγητές που υπηρετούν στα σχολεία των δήμων Γλυφάδας, Ελληνικού- Αργυρούπολης, Αλίμου, Παλαιού Φαλήρου και Αγίου Δημητρίου. Η διευκόλυνση αυτή γίνεται προκειμένου οι εκπαιδευτικοί να λάβουν μέρος στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση της τοπικής ΕΛΜΕ, του συνδικαλιστικού οργάνου τους.

Νοέ 19 13

Σας ενημερώνουμε ότι ο εορτασμός της επετείου του Πολυτεχνείου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15-11-2019  στις 10:00 π.μ. στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο  Μελίνα Μερκούρη, Ανατολικής Ρωμυλίας 123, Γλυφάδα.

Νοέ 19 13

Στο 2ο ΚΕΣΥ Δ’ Αθήνας (Δωδεκανήσου  και Πάτμου 1 στον Άλιμο) λειτουργεί για τα σχολεία της Γλυφάδας Κέντρο Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού. Το εξειδικευμένο προσωπικό του κέντρου στοχεύει στην υποστήριξη των μαθητών και μαθητριών ώστε να συνειδητοποιήσουν τις ιδιαίτερες κλίσεις τους και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να διαχειριστούν καλύτερα θέματα  της προσωπικής και επαγγελματικής τους ανάπτυξης. Η υπηρεσία προσφέρεται δωρεάν κατόπιν ραντεβού.  (Διαβάστε τα αρχεία που ακολουθούν για τις λεπτομέρειες της διαδικασίας)

ATT00007

ATT00004

 

 

Νοέ 19 06

Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου διεξάγεται ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός της Μαθηματικής Εταιρείας Ο Θαλής από τις 9.00 έως τις 12.00.

Το σχολείο μας ορίστηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ως εξεταστικό κέντρο, όπου θα διαγωνιστούν οι μαθητές όλων των Γυμνασίων και Λυκείων, Δημοσίων και Ιδιωτικών, της Γλυφάδας και της Αργυρούπολης.
Οι συμμετέχοντες από το 3ο Γυμνάσιο Γλυφάδας πρέπει να βρίσκονται στο σχολείο μας στις 8.50 του Σαββάτου με στυλό, μολύβι, γεωμετρικά όργανα και αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο πιστοποιεί την ταυτότητά τους.
Καλή επιτυχία σε όλους!

Οκτ 19 29

Από 29-10-2019 έχουν γίνει κάποιες αλλαγές στις ώρες που δέχονται οι καθηγητές τους γονείς – κηδεμόνες για να τους ενημερώσουν για την πρόοδο των μαθητών.

Ακολουθεί αρχείο με τις αλλαγές.

Αντίγραφο του ΓΟΝΕΙΣ 20 δ-converted

Οκτ 19 23

Ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή  25-10-2019 στις 10:15 π.μ στο κινηματοθέατρο Μελίνα Μερκούρη  (Αν . Ρωμυλίας 123, Γλυφάδα). Κατά την εορτή θα δoθούν τα αριστεία – βραβεία στους μαθητές που αρίστευσαν – πρώτευσαν ανά τμήμα  αντίστοιχα ως προς τη βαθμολογία κατά το σχολικό έτος 2018 – 2019.

Οκτ 19 20

Την φετινή σχολική χρονιά  η ομάδα περιβαλλοντικής αποφάσισε να ξεκινήσει την καλλιέργεια λαχανόκηπου. Ο σχολικός κήπος εκτός από τα αρωματικά και καλλωπιστικά φυτά που διαθέτει θα εμπλουτιστεί με νέα είδη. Ξεκινήσαμε με μαρούλια (ίσια και σγουρά). Η ομάδα έσκαψε, φύτεψε και πότισε μικρά μαρούλια. Όποιο παιδί  ήθελε πήρε και για το σπίτι μικρά μαρούλια ώστε να επαναλάβει τη διαδικασία σε γλάστρα ή στον κήπο του σπιτιού του.

Με τη βοήθεια της φύσης και με τη δική μας αμέριστη φροντίδα και αγάπη ελπίζουμε να χαρούμε σύντομα τους καρπούς των κόπων μας.

Οκτ 19 18

Σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Γλυφάδας θα λειτουργήσει και φέτος το Κοινωνικό Φροντιστήριο για τους μαθητές των σχολείων της Γλυφάδας.

Ακολουθεί ανακοίνωση από το τμήμα Παιδείας του Δήμου

ATT00004

Οκτ 19 14

Αγαπητοί γονείς,

Σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση 144869/Δ2/18-09-2019 του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, θα εφαρμοστεί και κατά το τρέχον σχολικό έτος 2019-2020 στα Γυμνάσια η Ενισχυτική Διδασκαλία, δηλαδή η παρακολούθηση από τους μαθητές που επιθυμούν αυτοτελούς υποστηρικτικού προγράμματος στα μαθήματα Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και
Γραμματεία, Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία και Αγγλικά. Στην Ενισχυτική Διδασκαλία συμμετέχουν προαιρετικά μαθητές και μαθήτριες
όλων των τάξεων του Γυμνασίου που υστερούν σε κάποιο ή κάποια από τα παραπάνω μαθήματα ή επιθυμούν να βελτιώσουν την απόδοσή τους. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται σε σχολείο της περιοχής μας που θα ανακοινωθεί αργότερα, μετά τη λήξη του ημερήσιου προγράμματος διδασκαλίας του σχολείου μας και φυσικά χωρίς οικονομική επιβάρυνση.
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι γονείς να συμπληρώσουν την αίτηση-δήλωση μαθημάτων που θα προμηθεύονται οι μαθητές από τον Υποδιευθυντή και η οποία πρέπει να επιστραφεί στο σχολείο μέχρι την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου.

Οκτ 19 11

Ακολουθεί το αρχείο με τις ημέρες και ώρες που δέχονται οι καθηγητές του σχολείου μας τους γονείς – κηδεμόνες των μαθητών.Λήψη αρχείου

 

 Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων