Εγγραφή μαθητών στο Ολοήμερο πρόγραμμα του σχολείου μας

Αγαπητοί γονείς,

OloimeroΣήμερα 3/5/2023 δόθηκε στους μαθητές που παρακολουθούν φέτος το Ολοήμερο έντυπη αίτηση για φοίτηση σε αυτό για την επόμενο σχολικό έτος 2023 – 2024.  Η εγγραφή και φέτος σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υ.ΠΑΙ.Θ. δεν απαιτεί την προσκόμιση δικαιολογητικών εργασίας ή ανεργίας από τους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών. Όλες οι αιτήσεις θα γίνουν δεκτές.

Για τον λόγο αυτό καλούμε όσους γονείς ενδιαφέρονται, να υποβάλουν αίτηση για φοίτηση στο Ολοήμερο. Οι αιτήσεις παρακαλούμε να επιστραφούν συμπληρωμένες στο σχολείο έως την Παρασκευή 12/5/2023.

Στην αίτηση υπάρχει και επιλογή ή μη της πρωινής ζώνης (07:00 – 08:00). Παρακαλούμε να συμπληρωθεί ανάλογα για να δούμε αν θα δημιουργηθεί πρωινό τμήμα. Για τη δημιουργία της πρωινής ζώνης απαιτούνται τουλάχιστον επτά μαθητές που θα είναι εγγεγραμμένοι στο Ολοήμερο. Οι μαθητές που θα εγγραφούν στην Πρωινή Ζώνη προσέρχονται στο σχολείο από 7:00 π.μ έως 7:15 π.μ.

Σε κάθε αίτηση θα γραφτούν ΟΛΑ τα παιδιά της οικογένειας που επιθυμούν Ολοήμερο.

Σε περίπτωση που κάποιος μαθητής επιθυμεί φοίτηση στο Ολοήμερο την επόμενη σχολική χρονιά και δεν έχει αίτηση να τη ζητήσει από το σχολείο. Για διευκόλυνσή σας επισυνάπτεται η σχετική αίτηση.

Αν κάποιος γονέας ενδιαφέρεται για εγγραφή του/των παιδιού/ών του στο διευρυμένο Ολοήμερο (με ώρα λήξης των μαθημάτων στις 17:30 μ.μ) παρακαλούμε να μας ενημερώσει σχετικά στέλνοντας email στο σχολείο με το ονοματεπώνυμο του παιδιού και την τάξη φοίτησης. Για να λειτουργήσει Ολοήμερο ως τις 17:30 μ.μ θα πρέπει να εκδηλωθεί ενδιαφέρον από τουλάχιστον δέκα μαθητές.

Αν κάποιος γονέας επιθυμεί, εκ των υστέρων, μετά τη λήξη της προθεσμίας, φοίτηση του παιδιού του στο Ολοήμερο θα πρέπει να καταθέσει στο σχολείο αίτηση η οποία όμως θα πρέπει να εγκριθεί από τον κ. Διευθυντή Π.Ε Γ΄ Αθήνας σύμφωνα με τα οριζόμενα στη σχετική εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ.

Από τη διεύθυνση του σχολείου

Copyright © 2023. Με την επιφύλαξη όλων των δικαιωμάτων.

;


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Copyright © Το Ιστολόγιο του 36ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου          Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση