ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ…..

Αγαπημένα μας παιδιά μύρισε άνοιξη παντού και άνοιξη χωρίς πεταλούδες δεν γίνεται!Η σημερινή μας πεταλούδα δεν πετά όσο όμορφη και αν είναι.Όμως μπορεί να μας διασκεδάσει γιατί είναι ένα παζλ. 🙄 και που είναι τα κομμάτια του θα με ρωτήσετε.Θα σας δώσω οδηγίες και με τη βοήθεια του μπαμπά ή της μαμάς θα το φτιάξετε και είμαι σίγουρη ότι θα ενθουσιαστείτε!

 ΒΗΜΑ 1 πατάμε τα 3 κυκλάκια στο κάτω μέρος του παιχνιδιού ,επιλέγουμε restart και μετά πατάμε ok να ξεκινήσει το παιχνίδι.Αραιώνουμε τα κομμάτια  κάνοντας κλικ πάνω τους και τα σέρνουμε γύρω γύρω στην οθόνη ώστε να φαίνονται καθαρά.

 ΒΗΜΑ 2 πατάμε το εικονίδιο με το φαντασματάκι κάτω αριστερά και εμφανίζεται η εικόνα -οδηγός του παζλ που θα φτιάξουμε δηλ. η πεταλούδα στο κέντρο της οθόνης.

ΒΗΜΑ 3 βοηθάμε τα παιδιά να εντοπίσουν τα κομμάτια με την εξής σειρά: πρώτα το κεφάλι μετά το σώμα, ακολουθούν τα πάνω φτερά με τις πράσινες βούλες και τέλος τα κάτω φτερά χωρίς τις πράσινες βούλες. Κάνουμε κλικ πάνω στο κομμάτι και το σέρνουμε στη σωστή θέση!     

ΓΕΝΙΚΑ  ενθαρρύνουμε τα παιδιά να είναι παρατηρητικά ,να περιγράφουν με λεπτομέρειες την εικόνα και να εξηγούν τον τρόπο με τον οποίο έφτιαξαν το παζλ!                                                                        ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!