Με πολλή χαρά υποδεχθήκαμε τους γονείς των μαθητών μας  την Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου, στο φουαγιέ του Πανεπιστημίου για  να γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις για τα παιδιά μας.

Βασική στοχοθεσία του 2ου Γυμνασίου είναι η συχνή, προσωπική και επαναλαμβανόμενη συνεργασία με τους γονείς, ώστε να επιτυγχάνεται η ολοένα και περισσότερη βελτίωση των παιδιών μας.

Περάσαμε ένα ευχάριστο απόγευμα στον φιλόξενο χώρο του Πανεπιστημίου και παρόλο που το σχολείο μας δεν διαθέτει αίθουσα τελετών  για ανάλογες δραστηριότητες , εμείς βρήκαμε αυτή την λύση δίνοντας επιπλέον  την ευκαιρία σε γονείς και καθηγητές να κάνουν και τη βόλτα τους στο κέντρο της πόλης!

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος των καθηγητών  ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι παρευρέθηκαν στην προσπάθεια του σχολείου μας για μια άμεση και ουσιαστική επικοινωνία των διδασκόντων με τους γονείς.

Και επειδή μας άρεσε και περάσαμε ωραία (το ίδιο μας είπαν και πολλοί γονείς) λέμε να το ξανακάνουμε! Άλλωστε σχολείο δεν είναι μόνο μάθημα … κυρίως είναι σχέσεις και σύνδεσμος  ανθρώπων.