Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» και «ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ»

Πανελλήνιος Διαγωνισμός «Αριστοτέλης» 2024

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 8/3/2024, θα διεξαχθεί ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» 2024 Φυσικής για το Γυμνάσιο ενδοσχολικά (στις τάξεις των μαθητών/τριών), τις ώρες 12.00-14.00 (σε μία φάση, όπως κάθε χρόνο).

Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες: ,

Αποτελέσματα β΄ φάσης διαγωνισμού ορθογραφίας

Συγχαρητήρια στους μαθητές του σχολείου μας που συμμετείχαν στη Β΄ και στη Γ΄ φάση του διαγωνισμού Ορθογραφίας. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες: ,

Διαγωνισμός ορθογραφίας

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές του σχολείου μας, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και συμμετείχαν στο διαγωνισμό ορθογραφίας. Στην Β΄φάση του διαγωνισμού ανά τάξη προκρίνονται είναι οι εξής μαθητές:

Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες: ,

Πρόκριση μαθήτριας στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα

Θερμά συγχαρητήρια στη μαθήτριά μας Σωτηροπούλου Δήμητρα Ελένη της Β’ Γυμνασίου, η οποία προκρίθηκε για να συμμετάσχει στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα “Ο Αρχιμήδης “που θα διεξαχθεί στις 24 Φεβρουαρίου 2024.

Της ευχόμαστε καλή επιτυχία!!!

Ετικέτες: ,

Γιορτή των Τριών Ιεραρχών – Κοπή βασιλόπιτας

Τρεις Ιεράρχες: η Γιορτή των Γραμμάτων
Τη σημαντικότητα της Παιδείας περιέγραψε με τα παρακάτω λόγια, ένας εκ των τριών Ιεραρχών, ο Βασίλειος ο Μέγας: “Τρία πράγματα είναι απαραίτητα στον άνθρωπο: Η Παιδεία, η Εργασία και η Υγεία. Η Παιδεία είναι η αγωγή που ωφελεί την ψυχή, αυτή που με κόπο καθαρίζει από τις κηλίδες της κακίας.”

Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες: ,

Διδακτική επίσκεψη στην Αρχαία Κόρινθο

Την Τετάρτη, 24/01/2024, και την Πέμπτη, 25/01/2024, οι μαθητές της Α΄ Γυμνασίου επισκέφθηκαν την Αρχαία Κόρινθο, όπου ξεναγήθηκαν από την κ. Ιουλία Τζώνου και τον κ. Μανώλη Παπαδάκη, τους οποίους ευχαριστούμε πολύ. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαίας

Τα μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας ξεκινούν από αύριο, Τετάρτη 10/01/2024. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες: , ,

Αποτελέσματα μαθηματικού διαγωνισμού “Ο Θαλής”

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές, οι οποίοι συμμετείχαν στον διαγωνισμό της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας “Ο Θαλής”. Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε εκείνους που συνεχίζουν και στην επόμενη φάση του διαγωνισμού! Διαβάστε όλο το άρθρο »

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας!

Τελευταία μέρα του σχολείου για το 2023 και πιο ωραίο κλείσιμο από τις μελωδικές φωνές των μαθητών μας,οι οποίοι υπό την καθοδήγηση της κ. Νάστου έψαλαν τα κάλαντα, δε μπορούσε να υπάρξει. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Χριστουγεννιάτικο παζάρι

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τους μαθητές μέλη του προγράμματος Νέοι εθελοντές για την Ζωή και τους μαθητές των τμημάτων Α3 και Α4 χριστουγεννιάτικο παζάρι. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση