Αξιολόγηση προσφορών για το εκπαιδευτικό ταξίδι στις Σκανδιναβικές πρωτεύουσες

Αξιολόγηση προσφορών για το εκπαιδευτικό ταξίδι στις Σκανδιναβικές πρωτεύουσες

Σήμερα Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 13:30, συνεδρίασε στο γραφείο του Δ/ντή του 2ου Γυμνασίου Κορίνθου η επιτροπή αξιολόγησης προσφορών για το εκπαιδευτικό ταξίδι στη Σκανδιναβία το οποίο οργανώνεται σε συνεργασία με το 2ο Λύκειο Κορίνθου, αποτελούμενη από την πλευρά του 2ου Γυμνασίου από: α) τον κ. Παρασκευόπουλο Κων/νο, Δ/ντη του 2ου Γ/σίου Κορίνθου, ως πρόεδρο β) τους συνοδούς καθηγητές του 2ου Γυμνασίου κ. Ρουμελιώτη Χρήστο και κ. Παραδείση Δήμητρα γ) την κ. Σκάζα Σοφία, αντιπρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και τη μαθήτρια Βύρλα Ασημίνα, πρόεδρο του 15μελούς του 2ου Γυμνασίου Κορίνθου και  από την πλευρά του 2ου Λυκείου Κορίνθου από α)  τον κ. Καρκαντζάκο Παναγιώτη, Δ/ντή του 2ου Λυκείου Κορίνθου, β) τις συνοδούς καθηγήτριες του 2ου Λυκείου Κορίνθου, κ. Τέσση Αγγελική και κ. Σκάζα Σοφία γ) τους μαθητές Κατωπόδη Κων/νο και Σκούρτη Παν/τη πρόεδρο και αντιπρόεδρο αντίστοιχα του 15μελούς του 2ου Λυκείου Κορίνθου. Η επιτροπή άνοιξε και αξιολόγησε τις προσφορές από τα τουριστικά γραφεία, σχετικά με το προαναφερθέν ταξίδι το οποίο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί αεροπορικώς από 04/04/2019 – 10/04/2019. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Σχολική γιορτή για την 28η Οκτωβρίου 1940.

Δείτε την παρουσίαση πατώντας την εικόνα:

Ενισχυτική διδασκαλία.

Παρακαλούνται οι γονείς που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα παιδιά τους μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας στη Φυσική, Μαθηματικά, Χημεία, Αρχαία, Νέα ή/και Αγγλικά να προσέλθουν στο σχολείο για δήλωση επιθυμίας συμμετοχής.ΕΞΕ – 178096 – 2018 – Ενισχυτική Διδασκαλία στο πλαίσιο της Πράξης `Ενισχυτική διδασκαλία στη Δ θμια εκπαίδευση- σχολικό έτος 2018-2019`-1 (1)

Γιορτή 28ης Οκτωβρίου.

Έκθεση ζωγραφικής του φιλόλογου Γκέλη Γιώργου.

Έκθεση ζωγραφικής Γιώργου Γκέλη «Παραμυθία – Νάρκης του άλγους δοκιμές εν φαντασία.» 5-17 Οκτωβρίου 2018 στον πολυχώρο 24 ΓΡΆΜΜΑΤΑ στο Χαλάνδρι.

Αθλητική μέρα 2018

Η αθλητική μέρα ξεκίνησε με συζήτηση στις τάξεις και συνεχίστηκε με παιχνίδια, σκυταλοδρομίες, διαγωνισμούς, μπάσκετ, βόλλεϋ, χορό, σκοινάκι, λάστιχο και άλλες αθλοπαιδιές!


Προκήρυξη για το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας.

Διαβάστε την προκήρυξη για το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας.
Αιτήσεις έως 10/10. Εξετάσεις 24/11 (Επίπεδο Β) και 25/11 (Επίπεδο Γ).
Εξέταστρα: 80 ευρώ (επίπεδο Β)
100 ευρώ (επίπεδο Γ).

Κλειστά αύριο τα σχολεία.

Την επόμενη εβδομάδα θα ισχύσει το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.

Διαβάστε το σχετικό σύνδεσμο.

 

Αγιασμός για το σχολικό έτος 2018-19

Ο αγιασμός θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου, ώρα 9 πμ.

Καλή σχολική χρονιά!

(Μετά τον αγιασμό τα παιδιά θα παραλάβουν τα καινούρια τους βιβλία. Καλό θα ήταν να φέρουν μαζί τους τη σχολική τους τσάντα και από δύο γερές σακούλες για τη μεταφορά).

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων