ECLASS

Αγαπητοί γονείς, αγαπητοί μαθητές, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε τη λειτουργία της υπηρεσίας ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης (e-Class) του σχολείου μας, η οποία έχει σχεδιαστεί με προσανατολισμό την ενίσχυση της εκπαιδευτικής διαδικασίας με χρήση του διαδικτύου.

Αγαπητοί μαθητές, είστε ήδη εξοικειωμένοι με την Ηλεκτρονική Τάξη, η χρήση της οποίας επεκτείνεται από σήμερα και σε επιπλέον μαθήματα. Για τη σύνδεση σας στην υπηρεσία, χρησιμοποιείτε τους λογαριασμούς σας στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο. Είναι σημαντικό να παρακολουθείτε καθημερινά

  • τα μαθήματα της Ηλεκτρονικής Τάξης (eclass.sch.gr), όπως και
  • το Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο (webmail.sch.gr),

επειδή μέσω αυτών θα λαμβάνετε ενημέρωση για οτιδήποτε αφορά το κάθε μάθημα και θα παρακολουθείτε τις αναρτήσεις των καθηγητών σας.

Οι διδάσκοντες θα σας διαθέτουν υλικό σε ηλεκτρονική μορφή – σημειώσεις, ασκήσεις, ενημερώσεις – για να καλυφθεί μέρος του ελλείμματος που θα προκύψει από τη διακοπή των μαθημάτων λόγω της εξάπλωσης του νέου κοροναϊού.

Τέλος, θα θέλαμε να προσθέσουμε ότι το eclass μπορεί να έχει ιδιαίτερη επιβάρυνση πανελλαδικά λόγω των ημερών, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα που έχει σχέση με την πρόσβαση  στα διάφορα μαθήματα-ασκήσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε με την καθηγήτρια Πληροφορικής κ. Παπακυρίτση.