Στα πλαίσια των προγραμμάτων Αγωγής Υγείας «ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΘΗΣΗ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ»  και  «ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ/ΣΗΜΑΣΙΑ/ΑΞΙΕΣ/ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ/ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ», πραγματοποιήθηκε πενθήμερη εκδρομή στην Κρήτη , από 20-25 Απριλίου 2018, με την συμμετοχή  18 μαθητών και μαθητριών, καθώς και  2 συνοδών καθηγητών.

 

Η εκδρομή πραγματοποιήθηκε ομαλά και  χωρίς προβλήματα επιτυγχάνοντας τους εκπαιδευτικούς και ψυχαγωγικούς σκοπούς της, με άψογη εφαρμογή του γενικού και ειδικού πλάνου,το οποίο, είχε σχεδιαστεί τόσο  από το τουριστικό γραφείο,  IQ HOLIDAYS , όσο και από τους υπεύθυνους συντονιστές των προγραμμάτων  (κ.  Πουρνάρα, κ. Κουτρουμπή, κ. Συνοδινού).  Άλλωστε, η επιλογή κατάλληλων και αξιόπιστων συνεργατών εγγυήθηκε την επιτυχία της εκδρομής.

Η  υποδειγματική συμπεριφορά των μαθητών κάτω από την συνεχή εποπτεία των συνοδών καθηγητών  ( κ. Πουρνάρα, κ. Διαμαντόπουλος) αποτέλεσε παράδειγμα προς μίμηση. Οι εντυπώσεις των μαθητών από όλες τις ξεναγήσεις και τη συμμετοχή σε εκπαιδευτικές, αθλητικές, ψυχαγωγικές δραστηριότητες ήταν εξαιρετικές.

Τέλος, η συνεργασία με τους γονείς ήταν εποικοδομητική, ευχάριστη, ανάλογη και αντάξια της πλήρους  αποδοχής και εμπιστοσύνης προς την πραγματοποίηση άρτιων σχολικών εκδρομών.