Το σχολείο μας με ιδιαίτερη χαρά συμμετείχε στην υποστήριξη δρομέων μετά τη γραμμή του Τερματισμού καθώς και στη απονομή των μεταλλίων. Το συννεφιασμένο πρωινό δεν πτόησε τις εθελοντικές δραστηριότητες. Ο ενθουσιασμός επικράτησε και η αγάπη για τον Αθλητισμό μεταλαμπαδεύτηκε σε όλες τις ομάδες των συμμετεχόντων δρομέων-εθελοντών αλλά και των θεατών. Όλοι οι δρομείς είχαν την καλύτερη υποστήριξη, χάρηκαν τη συμμετοχή τους και ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου.
Ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας προσέλκυσε και φέτος χιλιάδες δρομείς μέσα από διαφορετικούς αγώνες δρόμου περιλαμβάνει (Ημιμαραθώνιος, Αγώνας Δρόμου 5χλμ, Αγώνας Δρόμου 3χλμ, Αγώνας γιας Παιδιά και ΑΜΕΑ). Η πλατεία Συντάγματος γέμισε με χιλιάδες χαρούμενα πρόσωπα που μετέδωσαν σε όλες τις δράσεις θετική ενέργεια και αθλητική κίνηση.
Η Άνοιξη των δρομέων αλλά και των εθελοντών, μας βρήκε όλους ενωμένους με χαμόγελα αυτοπεποίθησης και συμπαράστασης μέσα σε αυτό το μεγαλεπήβολο εθνικό, πολιτιστικό, τουριστικό, αθλητικό γεγονός που καταγράφει κάθε χρόνο μοναδικές εμπειρίες ζωής και ανεπανάληπτες πολιτιστικές και αθλητικές στιγμές.
Ζώντας τον πολιτισμό, ο οποίος μας παραδόθηκε από τους αρχαίους προγόνους μας , διανύουμε μέσα από την έντονη ζωή της Αθήνας, αυτό το μοναδικό χρονικό σημείο της Ιστορίας, συναισθανόμενοι τις στιγμές της ζωής μέσα από την ομαδική συμμετοχή μας σε ένα γεγονός αθλητικό, το οποίο αγγίζει το κέντρο μίας εκ των πλέον ιστορικών πόλεων του κόσμου και φωτίζει το Ολυμπιακό Πνεύμα.

Συγχαρητήρια σε όλους!
Και του χρόνου!