Αγαπημένα μου παιδιά,

Με ιδιαίτερη συγκίνηση σας αποχαιρετώ, μέσα από την ιστοσελίδα του σχολείου μας, και αυτό γιατί δεν ήθελα να διαταράξω και να διακόψω την ηρεμία σας κατά την περίοδο των εξετάσεων, γιατί η επιτυχία σας σε αυτές είναι για όλους μας πάντα το πρώτο μέλημα. Ύστερα, η μεγάλη συγκίνηση και η αφόρητη συναισθηματική μου φόρτιση δεν μου άφηνε περιθώρια για αποχαιρετισμούς.

Σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή πρόοδο. Να διαβάζετε τα μαθήματά σας, να έχετε στόχους και να αγωνίζεστε για αυτούς, να τηρείτε τις αξίες που διδάσκεστε στο σχολείο, να αγαπάτε τους καθηγητές σας και τους συμμαθητές σας να μην τους στεναχωρείτε!! Εγώ πάντα θα σας σκέφτομαι και δε θα σας ξεχάσω ποτέ, κι εσείς όταν με συναντάτε στο δρόμο να μου μιλάτε έτσι;

Σας αγαπώ!!!!!

Αγαπημένοι γονείς,

Αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε και για την απέραντη στήριξή σας στο δύσκολο έργο της διαχείρισης του μαθητικού δυναμικού του σχολείου μας από την πλευρά της Διεύθυνσης.

Η καθημερινή τηλεφωνική επαφή με πολλούς από εσάς και για διάφορους λόγους, από τους πιο απλούς έως τους πιο δύσκολους, μου έδινε κουράγιο και δύναμη να συνεχίσω. Ιδιαίτερη ήταν η χαρά μου όταν με αναγνωρίζατε και με καλημερίζατε πριν σας πω το όνομά μου. Η αγωνία μου είναι αν ανταποκρίθηκα στις προσδοκίες σας. Τουλάχιστον προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις και αυτό που με αναπαύει είναι ότι τα παιδιά σας βρίσκονται στα χέρια ενός εξαιρετικού, από κάθε άποψη, Συλλόγου διδασκόντων.

Σας εύχομαι τα καλύτερα!!
Με όλη μου την αγάπη Γιούλη Πεζοπούλου

Καλοί μου Συνάδελφοι,

Σας αποχαιρετώ ακόμα μια φορά και μέσα από την ιστοσελίδα μας!!!
Σας εύχομαι μια ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ γιατί την αξίζετε!!!
Δε θα σας ξεχάσω ΠΟΤΕ!!! Θα μου ΛΕΙΨΕΤΕ ΟΛΟΙ!!!!

ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!!!